Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: nonmollemo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12006
nonmollemo alkmaar90
442class Tactiek 442v3@H
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten brilliant
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Baštinac passt de bal met de wreef. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng springt en kopt de bal. Radosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Chiaretto met een sublieme pass. Despott rent richting de bal. Despott probeert naar een medespeler te passen. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Pivoda bokst de bal weg.

19e minuut.
Czyszanowski met een sublieme pass. Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott passt de bal in één keer door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Pivoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ambrożewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrożewski speelt de bal door. Roser probeert naar een medespeler te passen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap. Pivoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Roser is nu in balbezit. Roser passt de bal in één keer door. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap. Pivoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - alkmaar90 0:1

41e minuut.
Despott rent richting de bal. Despott geeft de bal voor. Daar is Savgun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buza is nu in balbezit. Buza haalt uit met een fantastische trap. Pivoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pivoda speelt de bal door. Stolarczyk geeft een hoge lob. Tkachev kopt de bal weg. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Despott probeert naar een medespeler te passen. Sędziak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Buza de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - alkmaar90 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 57%, alkmaar90 43%.
nonmollemo - alkmaar90 0:2

48e minuut.
Roser rent richting de bal. Roser passt de bal in één keer door. Daar is Buza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buza haalt uit met een fantastische trap. Pivoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - alkmaar90 0:3

50e minuut.
Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski geeft de bal voor. Buza is nu in balbezit. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - alkmaar90 0:4

52e minuut.
Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski geeft een hoge lob. Roser probeert naar een medespeler te passen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. Pivoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Vilhunen kopt de bal weg. Daar is Sádloň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádloň verovert de bal door een tackle van achteren. Sádloň schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiaretto is nu in balbezit. Chiaretto geeft een hoge lob. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baštinac is nu in balbezit. Baštinac passt de bal zonder na te denken. Knysak is nu in balbezit. Knysak geeft de bal voor. Sádloň springt en kopt de bal. Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Di Sipio probeert naar een medespeler te passen. Despott met een sublieme pass. Roser met een sublieme pass. Klungelig pakt Buza de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap. Pivoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alasaari speelt de bal door. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski geeft een lange en hoge pass. Buza springt en kopt de bal. Pivoda bokst de bal weg.

69e minuut.
Pivoda speelt de bal door. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Stolarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolarczyk krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Doeltrap. Lamouchi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Czyszanowski onderschept slim de pass. Czyszanowski passt de bal zonder na te denken. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Roser rent richting de bal. Roser geeft een lange en hoge pass. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - alkmaar90 0:5

86e minuut.
Despott passt de bal zonder na te denken. Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 53%, alkmaar90 47%.
nonmollemo - alkmaar90 0:5