Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puzzonese F.C. Urbi et Orbi
Temp 9-9 Tactiek 433[0+1-1]
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
66.9 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal in één keer door. Zehren rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zehren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Foldyna rent richting de bal. Foldyna geeft een hoge lob. Guseinov rent richting de bal. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mattioli niet meer kan verder spelen. Strejlau komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Aiardi passt de bal zonder na te denken. Sterlicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilotto begaat een overtreding. Bilotto krijgt een gele kaart. Sterlicchio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sterlicchio kan niet meer verder spelen. Zappacosta komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano geeft een hoge lob. Guseinov rent richting de bal. Guseinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - Urbi et Orbi 1:0

23e minuut.
Purwanto probeert naar een medespeler te passen. Coper rent richting de bal. Guseinov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Guseinov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guseinov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 42%, Urbi et Orbi 58%.
Puzzonese F.C. - Urbi et Orbi 1:0

56e minuut.
Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiyak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ossowski. Ossowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Hulewicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Zehren. Goede buitenspelval van de verdediging. Flegas neemt vlug de vrije trap. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan schiet op doel. Strejlau bokst de bal weg.

84e minuut.
Foldyna is nu in balbezit. Foldyna geeft een hoge lob. Daar is Szczepańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 45%, Urbi et Orbi 55%.
Puzzonese F.C. - Urbi et Orbi 1:0