Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Bertone Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40455
Bertone meldolacity
più 3 Tactiek защ5висок ala
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
39.9 gemiddelde waardering 53.1
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Fangi rent richting de bal. Fangi passt de bal in één keer door. Qarayev geeft een hoge lob. Beligni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beligni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Qarayev rent richting de bal. Qarayev geeft een lange en hoge pass. Coltraro kan de bal niet met de borst controleren. Beligni rent richting de bal. Beligni draait met de bal, schiet en ... Džambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scorza rent richting de bal. Scorza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - meldolacity 0:1

12e minuut.
Peretz rent richting de bal. Peretz met een sublieme pass. Scorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - meldolacity 0:2

17e minuut.
Dot probeert de bal aan de voet te houden. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev geeft de bal voor. Beligni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beligni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Scorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire rent richting de bal. Scorza onderschept slim de pass. Scorza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - meldolacity 0:3

40e minuut.
Qarayev geeft de bal voor. Caçapava kan de bal niet met de borst controleren. Beligni is nu in balbezit. Beligni schiet op doel. Džambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Felletto komt het veld opgelopen. Ganzetti komt het veld opgelopen. Bulf komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Peretz met een sublieme pass. Bulf is nu in balbezit. Bulf met een sublieme pass. Scorza is nu in balbezit. Scorza haalt uit met een fantastische trap. Džambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 69%, meldolacity 31%.
Bertone - meldolacity 0:3

60e minuut.
Scorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava onderschept slim de pass. Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorza rent richting de bal. Scorza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dot met een sublieme pass. Ganzetti geeft een lange en hoge pass. Fiora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scorza rent richting de bal. Scorza draait met de bal, schiet en ... Džambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Baselice rent richting de bal. Baselice geeft een lange en hoge pass. Coltraro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scorza rent richting de bal. Scorza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peretz geeft de bal voor. Felletto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - meldolacity 0:4

87e minuut.
Fiora verovert de bal door een tackle van achteren. Tornella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulf speelt de bal door. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz schiet op doel. Džambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Peretz met de inworp. Bulf rent richting de bal. Bulf geeft een lange en hoge pass. Scorza springt en kopt de bal. Džambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - meldolacity 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 66%, meldolacity 34%.
Bertone - meldolacity 0:5