Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars Flameborn
SPALLETTI Tactiek TunaTack
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
69.9 gemiddelde waardering 58.4
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Mouradyan de bal. Mouradyan passt de bal met de wreef. van der Hooft met een sublieme pass. Traversi is nu in balbezit. Traversi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baños onderschept slim de pass. Baños passt de bal zonder na te denken. Pirotto rent richting de bal. Pirotto geeft een lange en hoge pass. Bertona maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Šparago rent richting de bal. Dvornic onderschept slim de pass. Dvornic met een sublieme pass. Kopteff rent richting de bal. Kopteff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Pirotto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Locorotondo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertona. Bertona krijgt een gele kaart.

23e minuut.
van der Hooft probeert naar een medespeler te passen. Mouradyan rent richting de bal. Mouradyan geeft een lange en hoge pass. Kopteff is nu in balbezit. Kopteff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bertona kopt de bal weg. Kuronen rent richting de bal. Kuronen passt de bal zonder na te denken. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Flameborn 0:1

26e minuut.
Kopteff met een sublieme pass. Dvornic rent richting de bal. Dvornic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dvornic kopt de bal weg. Kopteff rent richting de bal. Puente is nu in balbezit. Kopteff onderschept slim de pass. Kopteff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
van der Hooft met een sublieme pass. Traversi is nu in balbezit. Traversi passt de bal met de wreef. Dvornic rent richting de bal. Dvornic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dvornic met een sublieme pass. Daar is Traversi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traversi passt de bal met de wreef. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Traversi met een snelle inworp. Dvornic is nu in balbezit. Dvornic probeert naar een medespeler te passen. Kopteff rent richting de bal. Kopteff schiet op doel. Kringe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Manrique probeert naar een medespeler te passen. Mouradyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Docan. Docan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 42%, Flameborn 58%.
emanuel`s stars - Flameborn 0:1

55e minuut.
van der Hooft probeert naar een medespeler te passen. Daar is Traversi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traversi probeert naar een medespeler te passen. Dvornic rent richting de bal. Dvornic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuronen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Docan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuronen geeft een hoge lob. Bertona is nu in balbezit. Bertona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Manrique zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Docan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Traversi kopt de bal weg. van der Hooft met een sublieme pass. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan geeft de bal voor. Dvornic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
emanuel`s stars - Flameborn 1:1

66e minuut.
N`Zogbia passt de bal zonder na te denken. Pirotto heeft problemen om de bal te vangen. Hamate maakt een afschuwelijke overtreding. Hamate krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Radovanov kopt de bal weg. N`Zogbia rent richting de bal. N`Zogbia probeert naar een medespeler te passen. Kuronen is nu in balbezit. Kuronen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Radovanov met een sublieme pass. Pirotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirotto geeft een hoge lob. Bertona is nu in balbezit. Bertona schiet op doel. Chlewiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pirotto is nu in balbezit. Pirotto passt de bal met de wreef. Bertona speelt de bal door. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kopteff is nu in balbezit. Šparago geeft de bal voor. Šparago kan de bal niet met de borst controleren. Kopteff onderschept slim de pass. Kopteff haalt uit met een fantastische trap. Kringe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 56%, Flameborn 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
emanuel`s stars - Flameborn 1:1