Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Real Pezzo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32418
Real Pezzo Piazzale
4-4-2 Tactiek Daniele 442Ldx
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
70.4 gemiddelde waardering 68.6
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Morig controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karadağ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dondini controleert de bal met de borst. Bulteel is nu in balbezit. Bulteel schiet op doel. Botezatu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zampol speelt de bal door. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny passt de bal in één keer door. de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Viveiroa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Winnits onderschept slim de pass. Iglesias geeft een hoge lob. Iervini heeft problemen om de bal te vangen. Križić geeft de bal voor. Roşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 60%, Piazzale 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pezzo - Piazzale 0:0

46e minuut.
Cornea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Anh Tiến kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulteel de bal. Giambelli rent richting de bal. Bulteel onderschept slim de pass. Bulteel haalt uit met een fantastische trap. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Winnits geeft de bal voor. Iervini verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tiến rent richting de bal. Anh Tiến geeft een lange en hoge pass. Roşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Križić kopt de bal weg. Bonovas is nu in balbezit. Bonovas passt de bal zonder na te denken. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Karadağ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến passt de bal met de wreef. Bulteel rent richting de bal. Bulteel schiet op doel. Botezatu bokst de bal weg.

86e minuut.
Zampol passt de bal met de wreef. Cornea rent richting de bal. Winnits tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornea raakt geblesseerd tijdens het duel. Zampol komt bij de bal en schiet. Kasiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap. Kasiarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - Piazzale 1:0

89e minuut.
Iervini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karaga kopt de bal weg. Bonovas probeert naar een medespeler te passen. Bulteel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulteel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 60%, Piazzale 40%.
Real Pezzo - Piazzale 1:0