Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urbi et Orbi nonmollemo
5311[0+1-1] Tactiek 442class
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Pivoda speelt de bal door. Baštinac kopt de bal weg. Aiardi heeft problemen om de bal te vangen. Alasaari rent richting de bal. Alasaari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sádloň bereikt de bal nog maar net als eerste. Flegas begaat een overtreding. Sádloň raakt geblesseerd tijdens het duel. Knysak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sádloň is nu in balbezit. Sádloň schiet op doel. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 0:1

25e minuut.
Knysak rent richting de bal. Knysak passt de bal in één keer door. Sędziak geeft een hoge lob. Sádloň krijgt zijn hoofd ertegen. Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ercoli heeft problemen om de bal te vangen. Drugă rent richting de bal. Drugă passt de bal met de wreef. Alasaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasaari schiet op doel. Rebro bokst de bal weg.

32e minuut.
Ercoli met de inworp. Savgun is nu in balbezit. Savgun geeft een hoge lob. Sádloň is nu in balbezit. Sádloň haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alasaari rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 0:2

34e minuut.
Drugă speelt de bal door. Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštinac passt de bal in één keer door. Sádloň rent richting de bal. Sádloň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Purwanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwanto geeft een hoge lob. Kiyak kopt de bal weg. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Purwanto rent richting de bal. Purwanto speelt de bal door. Sędziak onderschept slim de pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 40%, nonmollemo 60%.
Urbi et Orbi - nonmollemo 0:2

51e minuut.
Ercoli met een sublieme pass. MacVean rent richting de bal. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Knysak kan de bal niet met de borst controleren. Purwanto speelt de bal door. Ercoli met een sublieme pass. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Pivoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhunen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Knysak kopt de bal weg. Alasaari is nu in balbezit. Aiardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alasaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sádloň neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 0:3

56e minuut.
Butuşan passt de bal in één keer door. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacVean de bal. Kiyak rent richting de bal. Kiyak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Purwanto rent richting de bal. Scaglione speelt de bal door. D`Agostini bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Pivoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz geeft de bal voor. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Pivoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 1:3

66e minuut.
Sádloň controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lamouchi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Buhănescu onderschept slim de pass. Kiyak onderschept slim de pass. Kiyak probeert naar een medespeler te passen. Butuşan heeft problemen om de bal te vangen. Butuşan schiet op doel. Pivoda bokst de bal weg.

72e minuut.
Lamouchi geeft de bal voor. Flegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sádloň onderschept slim de pass. Sádloň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 1:4

75e minuut.
Vilhunen met een sublieme pass. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak speelt de bal door. Sádloň rent richting de bal. Sádloň haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calizzi komt het veld opgelopen. Zappacosta komt het veld opgelopen. Iacovelli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zappacosta probeert naar een medespeler te passen. Butuşan is nu in balbezit. Kiyak is nu in balbezit. Kiyak draait met de bal, schiet en ... Pivoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 2:4

80e minuut.
Faruffini komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buhănescu geeft een hoge lob. Daar is Baštinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštinac geeft een hoge lob. Iacovelli rent richting de bal. Iacovelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Purwanto met een snelle inworp. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta geeft de bal voor. Butuşan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 3:4

88e minuut.
Ercoli verovert de bal door een tackle van achteren. Ercoli speelt de bal door. Kiyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyak haalt uit met een fantastische trap. Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urbi et Orbi - nonmollemo 4:4

89e minuut.
Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwanto met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - nonmollemo 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 34%, nonmollemo 66%.
Urbi et Orbi - nonmollemo 5:4