Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: alkmaar90 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28039
alkmaar90 Puzzonese F.C.
442v3@H Tactiek Temp 9-9
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
64.1 gemiddelde waardering 66.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Roşu de bal. Roşu geeft de bal voor. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap. Strejlau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 1:0

6e minuut.
Ossowski met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna geeft een lange en hoge pass. Guseinov kopt de bal weg. Pelenis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ambrożewski geeft de bal voor. Tkachev is nu in balbezit. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski geeft de bal voor. Guseinov krijgt zijn hoofd ertegen. Radosz bokst de bal weg.

25e minuut.
Mateja geeft een hoge lob. Buza kopt de bal weg. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Strejlau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 2:0

29e minuut.
Pelenis heeft problemen om de bal te vangen. Pelenis geeft een hoge lob. Mateja kopt de bal weg. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft een hoge lob. Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Guseinov draait met de bal, schiet en ... Radosz speelt de bal door. Tkachev kopt de bal weg. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 66%, Puzzonese F.C. 34%.
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 2:0

51e minuut.
Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ossowski. Despott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czyszanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Roşu kopt de bal weg. Foldyna rent richting de bal. Di Sipio begaat een overtreding. Di Sipio krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Roşu rent richting de bal. Roşu passt de bal in één keer door. Pelenis is nu in balbezit. Pelenis geeft de bal voor. Ambrożewski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pelenis neemt de hoekschop. Serrano springt en kopt de bal. Radosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chiaretto onderschept slim de pass. Chiaretto geeft een lange en hoge pass. Bilotto verovert de bal door een tackle van achteren. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. Strejlau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 3:0

72e minuut.
Sabbatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk begaat een overtreding. Sabbatini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabbatini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serrano kopt de bal weg. Pelenis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Masci probeert naar een medespeler te passen. Czyszanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelenis. Pelenis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mateja geeft een hoge lob. Buza kopt de bal weg. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Strejlau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 61%, Puzzonese F.C. 39%.
alkmaar90 - Puzzonese F.C. 4:0