Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pezzo valsesia
4-4-2 Tactiek avantitutta2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 68.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


8e minuut.
Zawodny passt de bal in één keer door. Caggegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggegi passt de bal zonder na te denken. Giambelli rent richting de bal. Giambelli haalt uit met een fantastische trap. Marziliano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornea is nu in balbezit. Cornea draait met de bal, schiet en ... Marziliano bokst de bal weg.

30e minuut.
Pelach verovert de bal door een tackle van achteren. Pelach probeert naar een medespeler te passen. Marastoni speelt de bal door. Bobbiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiese schiet op doel. Botezatu bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 45%, valsesia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pezzo - valsesia 0:0

46e minuut.
Morig komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Qarabəyli geeft een hoge lob. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxaburu begaat een overtreding. Etxaburu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Iervini is nu in balbezit. Iervini geeft de bal voor. Cotronei speelt de bal door. Bobbiese is nu in balbezit. Bobbiese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Giambelli kopt de bal weg. Ulemek met een sublieme pass. Pisacreta is nu in balbezit. Pisacreta geeft een lange en hoge pass. Bobbiese krijgt zijn hoofd ertegen. Botezatu bokst de bal weg.

69e minuut.
Rihui passt de bal met de wreef. Cotronei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotronei passt de bal met de wreef. Bobbiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiese schiet op doel. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Pelach probeert naar een medespeler te passen. Marastoni met een sublieme pass. Pisacreta is nu in balbezit. Pisacreta geeft een lange en hoge pass. Bobbiese springt en kopt de bal. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pisacreta onderschept slim de pass. Pisacreta geeft de bal voor. Bobbiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiese haalt uit met een fantastische trap. Botezatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - valsesia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 57%, valsesia 43%.
Real Pezzo - valsesia 0:1