Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: 22 aprile 79
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33905
vitulano Aleudin
quattro42 Tactiek Vittoria
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
67.5 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Auria is nu in balbezit. Ağalı onderschept slim de pass. Ağalı geeft een lange en hoge pass. Sekuľa is nu in balbezit. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Hajduczek passt de bal met de wreef. Radzinski is nu in balbezit. Radzinski geeft een hoge lob. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Desailly kopt de bal weg. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Radzinski is nu in balbezit. Radzinski geeft de bal voor. Sekuľa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Auria onderschept slim de pass. Auria met een sublieme pass. Gică is nu in balbezit. Gică geeft een lange en hoge pass. Hay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Desailly passt de bal zonder na te denken. Radzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Minh krijgt een gele kaart. Radzinski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bieniak komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Inworp. Gică met de inworp. Auria rent richting de bal. Auria geeft een lange en hoge pass. Hay krijgt zijn hoofd ertegen. Panhölzl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitulano 48%, Aleudin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vitulano - Aleudin 0:0

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Del Coiro komt het veld opgelopen. Garsia komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gică zal de hoekschop nemen. Massimino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przygocki geeft een hoge lob. Dragoş geeft een lange en hoge pass. Garsia springt en kopt de bal. Panhölzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Auria is nu in balbezit. Auria geeft de bal voor. Massimino kopt de bal weg. Celeste is nu in balbezit. Celeste haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ağalı geeft een lange en hoge pass. Zawadzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganer. Ganer krijgt een gele kaart. Zawadzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ganer speelt de bal door. Hajduczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sekuľa krijgt zijn hoofd ertegen. Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vitulano - Aleudin 0:1

90e minuut.
Ganer verovert de bal door een tackle van achteren. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitulano 38%, Aleudin 62%.
vitulano - Aleudin 0:1