Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: blue chips Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 22908
blue chips playreal
up 442 perfect Tactiek play 5 xxx
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
64.8 gemiddelde waardering 69.9
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Nalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriac speelt de bal door. Börcsök met een sublieme pass. Klungelig pakt Maresca de bal. Maresca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Sarafov speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Kányádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kányádi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Maresca rent richting de bal. Anh Bảo onderschept slim de pass. Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - playreal 1:0

6e minuut.
Börcsök geeft de bal voor. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Börcsök kopt de bal weg. Fedorca geeft de bal voor. Klungelig pakt Anh Bảo de bal. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gutschoven rent richting de bal. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Börcsök geeft een lange en hoge pass. Maresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maresca draait met de bal, schiet en ... Nava bokst de bal weg.

12e minuut.
Fedorca geeft een hoge lob. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma begaat een overtreding. Gutschoven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Börcsök wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno speelt de bal door. Daar is Bieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Kányádi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihai bokst de bal weg.

23e minuut.
Börcsök met een sublieme pass. Maresca rent richting de bal. Maresca passt de bal zonder na te denken. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Fedorca met een sublieme pass. Maresca is nu in balbezit. Maresca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blue chips - playreal 1:1

29e minuut.
Kányádi is nu in balbezit. Kányádi passt de bal met de wreef. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. Sarafov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - playreal 2:1

36e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Fedorca geeft een hoge lob. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blue chips - playreal 2:2

40e minuut.
Börcsök probeert naar een medespeler te passen. Peláez geeft een lange en hoge pass. Kányádi kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue chips 49%, playreal 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blue chips - playreal 2:2

49e minuut.
Moreno geeft de bal voor. Sarafov rent richting de bal. Chiriac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarafov raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarafov neemt de penalty, wat een uithaal! Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bieczyński kopt de bal weg. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz geeft de bal voor. Gutschoven is nu in balbezit. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Börcsök de bal. Börcsök geeft een hoge lob. Maresca is nu in balbezit. Maresca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - playreal 2:3

59e minuut.
Börcsök passt de bal zonder na te denken. Forestier rent richting de bal. Forestier passt de bal zonder na te denken. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven schiet op doel. Nava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maresca rent richting de bal. Maresca haalt uit met een fantastische trap. Nava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Nava trapt de bal weg van het doel. Börcsök probeert naar een medespeler te passen. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kányádi stond buitenspel. Hotz komt het veld opgelopen. Foltyn komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fajardo geeft de bal voor. Gutschoven kopt de bal weg. Maresca rent richting de bal. Maresca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - playreal 2:4

75e minuut.
Maresca is nu in balbezit. Erpençe verovert de bal door een tackle van achteren. Erpençe geeft de bal voor. Nalikowski geeft de bal voor. Gutschoven maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue chips 51%, playreal 49%.
blue chips - playreal 2:4