Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzo United montociao
433+ Tactiek manu
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 62.6
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Nędza met een snelle inworp. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft de bal voor. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel. Oyuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Parusel probeert naar een medespeler te passen. Yağcılar rent richting de bal. Păltânea maakt een afschuwelijke overtreding. Păltânea krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bajer kopt de bal weg. Nędza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel rent richting de bal. Parusel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Martakis kopt de bal weg. Yağcılar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goglio. Yağcılar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yağcılar kan niet meer verder spelen. Gučić komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Nae geeft de bal voor. Chiappellini rent richting de bal. Nieto is nu in balbezit. Chiappellini is nu in balbezit. Chiappellini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Díaz Barragán probeert naar een medespeler te passen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nędza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Janiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martakis. Janiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merişor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiappellini maakt een snoekduik en kopt de bal. Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae speelt de bal door. Pavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavan geeft een hoge lob. Chiappellini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bajer passt de bal in één keer door. Mansur is nu in balbezit. Mansur speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sedflod komt het veld opgelopen. Lucian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 50%, montociao 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rizzo United - montociao 0:0

48e minuut.
Merişor passt de bal in één keer door. Díaz Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Barragán passt de bal met de wreef. Chiappellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappellini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oyuela bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pavan kopt de bal weg. Mansur rent richting de bal. Mansur passt de bal met de wreef. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Păltânea geeft de bal voor. Bajer is nu in balbezit. Bajer geeft de bal voor. Parusel rent richting de bal. Parusel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Karolek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chiappellini verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappellini passt de bal zonder na te denken. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian draait met de bal, schiet en ... Oyuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pavan rent richting de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Parusel is nu in balbezit. Parusel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Lucian rent richting de bal. Lucian passt de bal met de wreef. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto haalt uit met een fantastische trap. Oyuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - montociao 1:0

81e minuut.
Karolek speelt de bal door. Merişor met een sublieme pass. Chiappellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappellini haalt uit met een fantastische trap. Oyuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzo United - montociao 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzo United 51%, montociao 49%.
Rizzo United - montociao 2:0