Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: Aleudin Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36335
Aleudin Littoria
Vittoria Tactiek 433conAla
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 70.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ezelskis rent richting de bal. Watanabe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezelskis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ezelskis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Littoria 0:1

16e minuut.
Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła passt de bal met de wreef. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría geeft een hoge lob. Ezelskis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Faría speelt de bal door. Galisai probeert naar een medespeler te passen. Sarno rent richting de bal. Sarno geeft een hoge lob. Ezelskis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Isham speelt de bal door. De Faría rent richting de bal. De Faría passt de bal met de wreef. Isham is nu in balbezit. Isham haalt uit met een fantastische trap. Panhölzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Przygocki geeft de bal voor. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olde Riekerink onderschept slim de pass. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ramsey de bal. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aleudin - Littoria 1:1

44e minuut.
Isham passt de bal in één keer door. Ria verovert de bal door een tackle van achteren. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatuła draait met de bal, schiet en ... Panhölzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Faría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szmatuła springt en kopt de bal. Panhölzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleudin 67%, Littoria 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aleudin - Littoria 1:1

50e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal met de wreef. De Faría rent richting de bal. De Faría geeft een lange en hoge pass. Szmatuła springt en kopt de bal. Panhölzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Desailly neemt de hoekschop. Sekuľa krijgt zijn hoofd ertegen. Commers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Galisai rent richting de bal. Galisai met een sublieme pass. De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría geeft een lange en hoge pass. Ezelskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Panhölzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sinkgraven heeft problemen om de bal te vangen. Sinkgraven geeft een lange en hoge pass. Ezelskis kopt de bal weg. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zawadzki rent richting de bal. Lixandru begaat een overtreding. Zawadzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajduczek met een snel genomen vrije trap. Zawadzki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Commers probeert naar een medespeler te passen. Isham kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarno de bal. Sarno geeft een lange en hoge pass. Ezelskis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Isham onderschept slim de pass. Isham speelt de bal door. Sarno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarno geeft een hoge lob. Szmatuła springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleudin - Littoria 1:2

86e minuut.
Zawadzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lixandru. Zawadzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hajduczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sekuľa kopt de bal weg. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ria geeft een lange en hoge pass. Olde Riekerink bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa draait met de bal, schiet en ... Commers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aleudin - Littoria 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleudin 61%, Littoria 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aleudin - Littoria 2:2