Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: 22 aprile 79
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31721
vitulano Tomo
terzini bassi Tactiek 2022 att AA
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
68.6 gemiddelde waardering 72.3
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Tufariello maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Celeste zijn tegenspeler op de grond. Celeste krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Revaj passt de bal in één keer door. Nedvídek is nu in balbezit. Nedvídek passt de bal zonder na te denken. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Celeste onderschept slim de pass. Celeste geeft een lange en hoge pass. Massimino kopt de bal weg. Auria geeft een hoge lob. Massimino maakt een snoekduik en kopt de bal. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tufariello verovert de bal door een tackle van achteren. Tufariello passt de bal zonder na te denken. Devoldere heeft problemen om de bal te vangen. Massimino is nu in balbezit. Massimino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vitulano - Tomo 1:0

18e minuut.
Vicario kopt de bal weg. Auria geeft een lange en hoge pass. Massimino kopt de bal weg. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay schiet op doel. Urrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Zawała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică passt de bal zonder na te denken. Massimino is nu in balbezit. Massimino haalt uit met een fantastische trap. Urrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vicario kopt de bal weg. Klungelig pakt Zawała de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auria. Zawała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Massimino verovert de bal door een tackle van achteren. Massimino met een sublieme pass. Hay is nu in balbezit. Hay draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Revaj passt de bal met de wreef. Nedvídek geeft een hoge lob. Volešák kopt de bal weg. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Volešák is nu in balbezit. Auria begaat een overtreding. Volešák raakt geblesseerd tijdens het duel. Zawała zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nedvídek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitulano 56%, Tomo 44%.
vitulano - Tomo 1:0

51e minuut.
Volešák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dall`Agnol komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Armas met een sublieme pass. Zawała probeert de bal met de borst te controleren. Auria is nu in balbezit. Auria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Starzec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nedvídek de bal. Nedvídek schiet op doel. Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vitulano - Tomo 1:1

63e minuut.
Dall`Agnol speelt de bal door. Devoldere rent richting de bal. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti schiet op doel. Tedesco bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Garsia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru passt de bal in één keer door. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vitulano - Tomo 1:2

79e minuut.
Gică passt de bal in één keer door. Celeste geeft een hoge lob. Garsia kopt de bal weg. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay haalt uit met een fantastische trap. Urrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tufariello heeft problemen om de bal te vangen. Garsia rent richting de bal. Garsia haalt uit met een fantastische trap. Urrutia probeert wanhopig de bal te grijpen. Armas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vitulano - Tomo 2:2

81e minuut.
Revaj rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bucşaru met de inworp. Revaj geeft een hoge lob. Dall`Agnol springt en kopt de bal. Tedesco bokst de bal weg. Paal!

89e minuut.
Oved geeft de bal voor. Armas geeft een hoge lob. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol haalt uit met een fantastische trap. Tedesco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vitulano - Tomo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitulano 59%, Tomo 41%.
vitulano - Tomo 2:3