Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venice United playreal
Labor Party Tactiek play 5 xxx
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
66.6 gemiddelde waardering 68.2
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Twardawa kopt de bal weg. Börcsök geeft de bal voor. Maresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maresca schiet op doel. Koek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - playreal 0:1

20e minuut.
Beştea geeft een lange en hoge pass. Jabuticaba kopt de bal weg. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Maresca rent richting de bal. Maresca haalt uit met een fantastische trap. Koek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Muriglio is nu in balbezit. Muriglio geeft een lange en hoge pass. Bałecki heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa onderschept slim de pass. Twardawa schiet op doel. Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Chiriac passt de bal zonder na te denken. Twardawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hristoskov is nu in balbezit. Hristoskov geeft een hoge lob. Twardawa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beştea zal de hoekschop nemen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bałecki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venice United - playreal 1:1

36e minuut.
Twardawa is nu in balbezit. Börcsök rent richting de bal. Börcsök passt de bal met de wreef. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 30%, playreal 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venice United - playreal 1:1

46e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti begaat een overtreding. Gutschoven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Börcsök met een snel genomen vrije trap. Gutschoven maakt een snoekduik en kopt de bal. Koek bokst de bal weg.

50e minuut.
Kasza controleert de bal met de borst. Fedorca onderschept slim de pass. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Maresca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasza. Maresca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Börcsök zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutschoven krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gutschoven stond buitenspel. Muriglio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trincado rent richting de bal. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal met de wreef. Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venice United - playreal 2:1

80e minuut.
Klungelig pakt Veltman de bal. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo speelt de bal door. Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabuticaba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venice United 40%, playreal 60%.
Venice United - playreal 2:1