Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: WimbleTon
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28057
Tomo Aleudin
2022 att AA Tactiek Vittoria
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
70.3 gemiddelde waardering 67.4
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Armas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sekuľa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sekuľa neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... Urrutia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomo - Aleudin 0:1

26e minuut.
Revaj speelt de bal door. Klungelig pakt Raggiotti de bal. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea met een sublieme pass. Klungelig pakt Zawadzki de bal. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Ağalı onderschept slim de pass. Bucşaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucşaru geeft een lange en hoge pass. Raggiotti springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Panhölzl bokst de bal weg. Panhölzl probeert naar een medespeler te passen. Desailly kopt de bal weg. Armas is nu in balbezit. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomo 38%, Aleudin 62%.
Tomo - Aleudin 0:1

51e minuut.
Hajduczek heeft problemen om de bal te vangen. Zawała bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek maakt een afschuwelijke overtreding. Hajduczek krijgt een gele kaart. Zawała moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zawała kan niet meer verder spelen. Altamirano komt het veld opgelopen. Altamirano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raggiotti springt en kopt de bal. Panhölzl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomo - Aleudin 1:1

53e minuut.
Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea passt de bal in één keer door. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Urrutia bokst de bal weg. Devoldere kopt de bal weg. Zawadzki rent richting de bal. Zawadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bucşaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revaj met een sublieme pass. Bucşaru speelt de bal door. Nedvídek heeft problemen om de bal te vangen. Nedvídek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Raggiotti passt de bal met de wreef. Revaj is nu in balbezit. Revaj geeft een lange en hoge pass. Starzec krijgt zijn hoofd ertegen. Panhölzl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomo - Aleudin 2:1

64e minuut.
Revaj geeft de bal voor. Przygocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Altamirano de bal. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Revaj zal de hoekschop nemen. Raggiotti springt en kopt de bal. Panhölzl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ağalı geeft de bal voor. Revaj is nu in balbezit. Revaj speelt de bal door. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek schiet op doel. Panhölzl bokst de bal weg.

78e minuut.
Hajduczek passt de bal in één keer door. Zawadzki rent richting de bal. Tufariello is nu in balbezit. Zawadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki draait met de bal, schiet en ... Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Revaj geeft een lange en hoge pass. Ria heeft problemen om de bal te vangen. Starzec probeert naar een medespeler te passen. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Armas rent richting de bal. Armas geeft een hoge lob. Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomo 31%, Aleudin 69%.
Tomo - Aleudin 2:1