Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: Littoria Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33106
Littoria vitulano
433conAla Tactiek quattro42
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
67.9 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Vicario onderschept slim de pass. Auria rent richting de bal. Auria speelt de bal door. Hay rent richting de bal. Hay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Semov rent richting de bal. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică onderschept slim de pass. Gică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Celeste onderschept slim de pass. Celeste probeert naar een medespeler te passen. Hay is nu in balbezit. Hay haalt uit met een fantastische trap. Carlgren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Littoria - vitulano 0:1

12e minuut.
Auria verovert de bal door een tackle van achteren. Auria met een sublieme pass. Gică speelt de bal door. Hay is nu in balbezit. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dragoş rent richting de bal. Dragoş passt de bal met de wreef. Celeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeste geeft een lange en hoge pass. Massimino maakt een snoekduik en kopt de bal. Carlgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ramsey verovert de bal door een tackle van achteren. Gică rent richting de bal. Gică passt de bal in één keer door. Massimino rent richting de bal. Massimino haalt uit met een fantastische trap. Carlgren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Isham geeft de bal voor. Hoàng Minh is nu in balbezit. Giannella onderschept slim de pass. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Littoria 60%, vitulano 40%.
Littoria - vitulano 0:1

49e minuut.
Gică speelt de bal door. Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Celeste onderschept slim de pass. Celeste draait met de bal, schiet en ... Carlgren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ramsey kopt de bal weg. Daar is Baiardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baiardi speelt de bal door. Giannella is nu in balbezit. Giannella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oved probeert naar een medespeler te passen. Giannella is nu in balbezit. Giannella geeft een hoge lob. Waltner maakt een snoekduik en kopt de bal. Tedesco bokst de bal weg.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Del Coiro komt het veld opgelopen. Garsia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Littoria 46%, vitulano 54%.
Littoria - vitulano 0:1