Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blue chips Venice United
up 442 perfect Tactiek Labor Party
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 67.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bartoletti passt de bal in één keer door. Veltman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Bảo. Veltman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartoletti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De Gruyter rent richting de bal. Twardawa onderschept slim de pass. Roma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Twardawa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bartoletti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. Foltyn kopt de bal weg. Sarafov rent richting de bal. Sarafov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Huenchuleo is nu in balbezit. Peretz onderschept slim de pass. Sarafov rent richting de bal. Foltyn is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarafov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - Venice United 1:0

26e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal zonder na te denken. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretz geeft de bal voor. Sarafov springt en kopt de bal. Koek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bartoletti met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal in één keer door. Foltyn is nu in balbezit. Foltyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - Venice United 2:0

36e minuut.
Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bieczyński de bal. Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Foltyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Foltyn schiet op doel. De bal raakt de paal. Koek bokst de bal weg. Sarafov is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue chips 48%, Venice United 52%.
blue chips - Venice United 2:0

52e minuut.
Moreno kopt de bal weg. Peretz is nu in balbezit. Peretz met een sublieme pass. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Peretz rent richting de bal. Peretz geeft een hoge lob. Sarafov maakt een snoekduik en kopt de bal. Koek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De Gruyter kopt de bal weg. Erpençe heeft problemen om de bal te vangen. Veltman is nu in balbezit. Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti haalt uit met een fantastische trap. Nava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - Venice United 2:1

83e minuut.
Foltyn heeft problemen om de bal te vangen. Hristoskov geeft een hoge lob. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft de bal voor. Sarafov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Peretz is nu in balbezit. Peretz probeert naar een medespeler te passen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Koek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Koek speelt de bal door. Veltman kopt de bal weg. Peretz rent richting de bal. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Koek bokst de bal weg. Foltyn is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - Venice United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue chips 37%, Venice United 63%.
blue chips - Venice United 3:1