Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: MXMLXIX STADIUM
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 26761
spiderNINESIXTYNINE Rizzo United
goleada bis Tactiek 523+
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
64.8 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Taşlı is nu in balbezit. Taşlı passt de bal met de wreef. Bättig met een sublieme pass. Dangles is nu in balbezit. Dangles schiet op doel. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sedflod geeft een hoge lob. Karolek geeft de bal voor. Colón kopt de bal weg. Dangles rent richting de bal. Dangles haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Inworp. Ludwiczak met een snelle inworp. Belloso probeert naar een medespeler te passen. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Merişor passt de bal in één keer door. Karolek is nu in balbezit. Karolek probeert naar een medespeler te passen. Chiappellini rent richting de bal. Chiappellini haalt uit met een fantastische trap. Tinaglini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Nieto speelt de bal door. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio geeft de bal voor. Chiappellini rent richting de bal. Chiappellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 0:1

8e minuut.
Dangles is nu in balbezit. Chiappellini onderschept slim de pass. Colón begaat een overtreding. Colón krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal in één keer door. Maduro is nu in balbezit. Bättig verovert de bal door een tackle van achteren. Bättig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bättig is nu in balbezit. Păltânea verovert de bal door een tackle van achteren. Goglio speelt de bal door. Chiappellini rent richting de bal. Chiappellini draait met de bal, schiet en ... Tinaglini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Burlikowski passt de bal met de wreef. Dangles rent richting de bal. Maduro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dangles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dangles wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 1:1

17e minuut.
Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski geeft een hoge lob. Bättig rent richting de bal. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Bättig is nu in balbezit. Bättig schiet op doel. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 2:1

29e minuut.
Dangles probeert naar een medespeler te passen. Hayrikyan speelt de bal door. Taşlı speelt de bal door. Bättig is nu in balbezit. Bättig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hayrikyan met een sublieme pass. Colón met een sublieme pass. Taşlı met een sublieme pass. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pavan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Taşlı met een snelle inworp. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hayrikyan met een sublieme pass. Dangles is nu in balbezit. Dangles geeft een hoge lob. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Colón kopt de bal weg. Dangles heeft problemen om de bal te vangen. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spiderNINESIXTYNINE 33%, Rizzo United 67%.
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 3:1

47e minuut.
Belloso probeert naar een medespeler te passen. Dangles is nu in balbezit. Dangles passt de bal met de wreef. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Colón kopt de bal weg. Klungelig pakt Secară de bal. Chiappellini verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappellini schiet op doel. Tinaglini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 3:2

53e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski geeft de bal voor. Păltânea onderschept slim de pass. Dangles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavan heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Goglio met een sublieme pass. Merişor met een sublieme pass. Karolek rent richting de bal. Karolek geeft de bal voor. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinaglini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 3:3

63e minuut.
Karolek is nu in balbezit. Karolek met een sublieme pass. Chiappellini is nu in balbezit. Chiappellini haalt uit met een fantastische trap. Tinaglini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chiappellini stond buitenspel. Lucian komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afera komt het veld opgelopen. Hayrikyan met een snelle inworp. Dangles is nu in balbezit. Dangles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 4:3

80e minuut.
Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera passt de bal zonder na te denken. Secară onderschept slim de pass. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Afera speelt de bal door. Ocando rent richting de bal. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian draait met de bal, schiet en ... Tinaglini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 4:4

89e minuut.
Merişor geeft de bal voor. Afera rent richting de bal. Afera geeft een hoge lob. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spiderNINESIXTYNINE 48%, Rizzo United 52%.
spiderNINESIXTYNINE - Rizzo United 4:5