Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: montociao Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20015
montociao Venice United
manu Tactiek Labor Party
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 67.4
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Drljača passt de bal met de wreef. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabuticaba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jabuticaba krijgt een gele kaart. Gučić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bajer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zabetas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel is nu in balbezit. Parusel haalt uit met een fantastische trap. Koek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Venice United 1:0

21e minuut.
Martakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martakis geeft een hoge lob. Inworp. Jabuticaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoletti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jabuticaba passt de bal in één keer door. Bartoletti rent richting de bal. Bartoletti passt de bal met de wreef. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Huenchuleo geeft een lange en hoge pass. Beştea is nu in balbezit. Nędza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nędza krijgt een gele kaart. Beştea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hristoskov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Twardawa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oyuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 56%, Venice United 44%.
montociao - Venice United 1:0

76e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa passt de bal in één keer door. Jabuticaba speelt de bal door. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Oyuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Twardawa onderschept slim de pass. Twardawa geeft een hoge lob. Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabuticaba geeft een lange en hoge pass. Twardawa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veltman is nu in balbezit. Veltman schiet op doel. Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 45%, Venice United 55%.
montociao - Venice United 1:0