Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team Celtic Musinè
5-3-2 Tactiek GT7
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 66.6
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Pettinari speelt de bal door. Raggiotto rent richting de bal. Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ulemi draait met de bal, schiet en ... Triglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - Celtic Musinè 0:1

13e minuut.
Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto rent richting de bal. Vangone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raggiotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colombari neemt de penalty, wat een uithaal! Triglia bokst de bal weg.

27e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Zdolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari onderschept slim de pass. Klungelig pakt Colombari de bal. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Triglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - Celtic Musinè 0:2

34e minuut.
Guttmann passt de bal in één keer door. Margheritti is nu in balbezit. Colombari begaat een overtreding. Colombari krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fanfani kopt de bal weg. Margheritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Margheritti geeft de bal voor. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vén met een sublieme pass. Hanušovský is nu in balbezit. Miculescu maakt een afschuwelijke overtreding. Hanušovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hanušovský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 60%, Celtic Musinè 40%.
Felix Team - Celtic Musinè 0:2

46e minuut.
Sanzogni is nu in balbezit. Schuurmans onderschept slim de pass. Schuurmans met een sublieme pass. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani draait met de bal, schiet en ... Stăvaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Sannino passt de bal zonder na te denken. Lambrechts heeft problemen om de bal te vangen. Lambrechts passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanušovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanušovský haalt uit met een fantastische trap. Stăvaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Schuurmans met een snelle inworp. Margheritti speelt de bal door. Klungelig pakt Schuurmans de bal. Schuurmans geeft de bal voor. Fanfani krijgt zijn hoofd ertegen. Stăvaru bokst de bal weg.

59e minuut.
Lambrechts met een sublieme pass. Sanzogni geeft de bal voor. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - Celtic Musinè 0:3

66e minuut.
Basterretxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea passt de bal in één keer door. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Ulemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemi schiet op doel. Triglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - Celtic Musinè 0:4

67e minuut.
Midali komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Maas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khanas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Basterretxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea geeft een hoge lob. Fanfani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vén rent richting de bal. Vén geeft een hoge lob. Daar is Weitoxem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanfani rent richting de bal. Fanfani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 54%, Celtic Musinè 46%.
Felix Team - Celtic Musinè 0:4