Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24018
maya F.C Reginna
4231 Tactiek Miccio noob
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
66.2 gemiddelde waardering 64.3
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Tomperi passt de bal in één keer door. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo passt de bal in één keer door. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori draait met de bal, schiet en ... Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tomperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomperi passt de bal in één keer door. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori schiet op doel. Roiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - F.C Reginna 0:1

10e minuut.
Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouyate rent richting de bal. Munerati verovert de bal door een tackle van achteren. Borries onderschept slim de pass. Borries draait met de bal, schiet en ... Fanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Frigau met een snelle inworp. Badalamenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalamenti speelt de bal door. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə schiet op doel. Fanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mancu rent richting de bal. Beita verovert de bal door een tackle van achteren. Beita speelt de bal door. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Beita met een snelle inworp. Zazzi probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Fanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 44%, F.C Reginna 56%.
maya - F.C Reginna 0:1

54e minuut.
Zazzi is nu in balbezit. Zazzi speelt de bal door. MacNeill onderschept slim de pass. Beneventi geeft een lange en hoge pass. Kouyate maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo speelt de bal door. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori haalt uit met een fantastische trap. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - F.C Reginna 0:2

64e minuut.
Tomperi speelt de bal door. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo speelt de bal door. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori schiet op doel. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Munerati geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk rent richting de bal. Melchiori begaat een overtreding. Szczerbaniuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Caim geeft een hoge lob. Szczerbaniuk geeft de bal voor. Caim controleert de bal met de borst. Borries rent richting de bal. Borries haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 45%, F.C Reginna 55%.
maya - F.C Reginna 0:2