Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno KGB CabaretVoltaire
gaviglio B Tactiek 4 - 3 - 3 Full
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
68.3 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Basilio rent richting de bal. Met opzet legt Carpita zijn tegenspeler op de grond. Basilio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubattino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Norling springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski rent richting de bal. Kluc probeert de bal met de borst te controleren. Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński schiet op doel. Raith bokst de bal weg. Massera geeft een hoge lob. Trus rent richting de bal. Nugnes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nugnes krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rubattino verovert de bal door een tackle van achteren. Bierzyński is nu in balbezit. Rubattino begaat een overtreding. Rubattino krijgt een gele kaart. Bierzyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sofianidis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Limet probeert naar een medespeler te passen. Norling rent richting de bal. Guercini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Norling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norling kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Basilio kopt de bal weg. Trus heeft problemen om de bal te vangen. Trus draait met de bal, schiet en ... Guaraldi probeert de bal aan de voet te houden. Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 0:1

41e minuut.
Guaraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Limet bereikt de bal nog maar net als eerste. Limet passt de bal in één keer door. Norling rent richting de bal. Norling schiet op doel. Alves Brito bokst de bal weg. Szaniawski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 55%, CabaretVoltaire 45%.
Livorno KGB - CabaretVoltaire 0:1

52e minuut.
Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio met een sublieme pass. Norling heeft problemen om de bal te vangen. Norling draait met de bal, schiet en ... Alves Brito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 0:2

59e minuut.
Sofianidis is nu in balbezit. Sofianidis passt de bal zonder na te denken. Kluc rent richting de bal. Kluc draait met de bal, schiet en ... Raith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 1:2

60e minuut.
Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kluc. Basilio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubattino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Norling krijgt zijn hoofd ertegen. Alves Brito bokst de bal weg.

62e minuut.
Bassanelli met een sublieme pass. Sofianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianidis passt de bal in één keer door. Kluc is nu in balbezit. Kluc schiet op doel. Raith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kluc rent richting de bal. Kluc draait met de bal, schiet en ... Raith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 2:2

64e minuut.
Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini begaat een overtreding. Norling raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubattino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Norling rent richting de bal. Norling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sofianidis is nu in balbezit. Sofianidis speelt de bal door. Kluc is nu in balbezit. Kluc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Charlot de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sofianidis neemt de hoekschop. Kluc springt en kopt de bal. Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 3:2

68e minuut.
Limet probeert naar een medespeler te passen. Trus heeft problemen om de bal te vangen. Łakomy rent richting de bal. Łakomy geeft de bal voor. Norling springt en kopt de bal. Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 3:3

71e minuut.
Limet geeft een lange en hoge pass. Basilio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guaraldi. Guaraldi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Łakomy passt de bal zonder na te denken. Limet probeert naar een medespeler te passen. Basilio is nu in balbezit. Basilio schiet op doel. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 3:4

75e minuut.
Sofianidis rent richting de bal. Sofianidis passt de bal in één keer door. Kluc rent richting de bal. Kluc draait met de bal, schiet en ... Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Livorno KGB - CabaretVoltaire 4:4

77e minuut.
Scherfchen met een sublieme pass. Trus is nu in balbezit. Guercini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guercini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi geeft een lange en hoge pass. Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluc onderschept slim de pass. Kluc schiet op doel. Raith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Trus probeert de bal met de borst te controleren. Antonini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trus. Trus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 53%, CabaretVoltaire 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno KGB - CabaretVoltaire 4:4