Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Socialisma Teamo The Slayers ©
Soc4132elasto Tactiek Last revision!
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.6 gemiddelde waardering 70.8
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Fourcade passt de bal in één keer door. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater geeft een lange en hoge pass. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa bokst de bal weg.

4e minuut.
Wilczyński rent richting de bal. Goncalves rent richting de bal. Wilczyński is nu in balbezit. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Minh Ðức is nu in balbezit. Minh Ðức met een sublieme pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Żydło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - The Slayers © 1:0

22e minuut.
Minh Ðức passt de bal in één keer door. Valverde is nu in balbezit. Martinesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valverde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tấn Phát kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żydło bokst de bal weg.

30e minuut.
Wilczyński is nu in balbezit. Arechavaleta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicodin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goncalves krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fourcade verovert de bal door een tackle van achteren. Fourcade probeert naar een medespeler te passen. Wiater is nu in balbezit. Wiater geeft de bal voor. Goncalves springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Thomsen verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo rent richting de bal. Thomsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thomsen geeft de bal voor. Goncalves maakt een snoekduik en kopt de bal. Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Villafane probeert naar een medespeler te passen. Wilczyński is nu in balbezit. Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Serrano rent richting de bal. Thomsen onderschept slim de pass. Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát schiet op doel. Żydło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wilczyński passt de bal met de wreef. Wiater is nu in balbezit. Wiater geeft een hoge lob. Goncalves springt en kopt de bal. Duménigo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 57%, The Slayers © 43%.
Socialisma Teamo - The Slayers © 1:0

46e minuut.
Əzizbəyli komt het veld opgelopen. Mossoró komt het veld opgelopen. Miszczak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin passt de bal zonder na te denken. Mossoró rent richting de bal. Wiater is nu in balbezit. Wiater schiet op doel. Quang Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bùi Chiến geeft een hoge lob. Izquierdo rent richting de bal. Nicodin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicodin krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Casadio geeft een hoge lob. Mossoró is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Arechavaleta ... Strafschop! Arechavaleta krijgt een gele kaart. Mossoró raakt geblesseerd tijdens het duel. Miszczak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Socialisma Teamo - The Slayers © 1:1

64e minuut.
Mossoró kopt de bal weg. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bùi Chiến zijn tegenspeler op de grond. Miszczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miszczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Quang Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - The Slayers © 1:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duménigo met de inworp. Əzizbəyli met een sublieme pass. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nicodin is nu in balbezit. Nicodin passt de bal in één keer door. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater geeft een lange en hoge pass. Mossoró krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Casadio met een sublieme pass. Wiater bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater geeft een lange en hoge pass. Miszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Duménigo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - The Slayers © 1:3

76e minuut.
Lisowicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðức onderschept slim de pass. Minh Ðức probeert naar een medespeler te passen. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft een lange en hoge pass. Żydło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 60%, The Slayers © 40%.
Socialisma Teamo - The Slayers © 1:3