Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Reginna Celtic Musinè
Miccio noob Tactiek GT7
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
63.1 gemiddelde waardering 72.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Lambrechts passt de bal in één keer door. Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomperi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Melchiori rent richting de bal. Miculescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melchiori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colletti neemt de penalty, wat een uithaal! Stăvaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 1:0

11e minuut.
Tomperi met een sublieme pass. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Melchiori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 2:0

17e minuut.
Tomperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannino begaat een overtreding. Tomperi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomperi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colletti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Stăvaru trapt de bal weg van het doel. Raggiotto kopt de bal weg. Pascalis rent richting de bal. Pascalis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Raggiotto rent richting de bal. Colombari rent richting de bal. Colombari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomperi speelt de bal door. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stăvaru speelt de bal door. Beita kopt de bal weg. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Fanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascalis rent richting de bal. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 2:1

30e minuut.
Šajin verovert de bal door een tackle van achteren. Šajin geeft de bal voor. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 3:1

35e minuut.
Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem geeft een hoge lob. Pascalis rent richting de bal. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 3:2

40e minuut.
Lambrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni passt de bal in één keer door. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannino passt de bal met de wreef. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis schiet op doel. Fanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 55%, Celtic Musinè 45%.
F.C Reginna - Celtic Musinè 3:2

56e minuut.
Melchiori kopt de bal weg. Klungelig pakt Colletti de bal. Sanzogni begaat een overtreding. Colletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomperi komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melchiori rent richting de bal. Melchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 4:2

56e minuut.
Pettinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettinari geeft een lange en hoge pass. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Melchiori is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Grohe kan de bal niet met de borst controleren. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Colombari is nu in balbezit. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Fanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem passt de bal in één keer door. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto schiet op doel. Fanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 4:3

76e minuut.
Pascalis verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalis passt de bal met de wreef. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Fanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Reginna - Celtic Musinè 4:4

80e minuut.
Grohe heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal met de wreef. Daar is Raggiotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Fanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Colombari onderschept slim de pass. Pascalis is nu in balbezit. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Fanton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 4:5

87e minuut.
Inworp. Sannino met een snelle inworp. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Celtic Musinè 4:6

88e minuut.
Klungelig pakt Rebolledo de bal. Weitoxem rent richting de bal. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo geeft de bal voor. Melchiori maakt een snoekduik en kopt de bal. Stăvaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 57%, Celtic Musinè 43%.
F.C Reginna - Celtic Musinè 4:6