Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35007
maya Felix Team
4231 Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. Margheritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mancu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Dalle Macchie probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dalle Macchie speelt de bal door. Frigau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigau passt de bal zonder na te denken. Badalamenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalamenti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Margheritti is nu in balbezit. Mancu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margheritti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schuurmans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fanfani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Margheritti geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo verovert de bal door een tackle van achteren. Ielpo schiet op doel. Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Felix Team 0:1

30e minuut.
Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans passt de bal met de wreef. Fanfani rent richting de bal. Klungelig pakt Fanfani de bal. Fanfani draait met de bal, schiet en ... Roiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 46%, Felix Team 54%.
maya - Felix Team 0:1

46e minuut.
Badalamenti passt de bal zonder na te denken. Margheritti is nu in balbezit. Margheritti geeft een hoge lob. Fanfani maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Felix Team 0:2

54e minuut.
Medhat geeft een hoge lob. Inworp. Vén met een snelle inworp. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo schiet op doel. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Badalamenti passt de bal met de wreef. Daar is Vén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vén passt de bal met de wreef. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Roiz bokst de bal weg.

62e minuut.
Mancu speelt de bal door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zdolski zijn tegenspeler op de grond. Çərkəzzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çərkəzzadə komt bij de bal en schiet. Triglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Dalle Macchie rent richting de bal. Borries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalle Macchie is nu in balbezit. Borries is nu in balbezit. Borries draait met de bal, schiet en ... Triglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Schuurmans passt de bal met de wreef. Vén rent richting de bal. Vén passt de bal in één keer door. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Roiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frigau rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vén neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 45%, Felix Team 55%.
maya - Felix Team 0:2