Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno KGB Le Aquile
gaviglio B Tactiek new1
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
67.2 gemiddelde waardering 66.8
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Kitowicz kopt de bal weg. Scherfchen heeft problemen om de bal te vangen. Derbin met een sublieme pass. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap. Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zeitmann neemt de hoekschop. Klungelig pakt Nugnes de bal. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Le Aquile 0:1

41e minuut.
Sofianidis probeert de bal met de borst te controleren. Sofianidis probeert naar een medespeler te passen. Kluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluc geeft de bal voor. Bierzyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 42%, Le Aquile 58%.
Livorno KGB - Le Aquile 0:1

46e minuut.
Nică komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kitowicz onderschept slim de pass. Kitowicz probeert naar een medespeler te passen. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik geeft een lange en hoge pass. Nică kopt de bal weg. Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Campione geeft de bal voor. Bierzyński kopt de bal weg. Kluc rent richting de bal. Kluc haalt uit met een fantastische trap. Michel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Livorno KGB - Le Aquile 1:1

53e minuut.
Pârvu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Zeitmann verovert de bal door een tackle van achteren. Zeitmann geeft een lange en hoge pass. Bulajić rent richting de bal. Bulajić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Inworp. Çimdik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu geeft een lange en hoge pass. Nică krijgt zijn hoofd ertegen. Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bassanelli met een snelle inworp. Çimdik speelt de bal door. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - Le Aquile 1:2

74e minuut.
Antonini probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu begaat een overtreding. Pârvu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Çimdik passt de bal in één keer door. Filho do Vento rent richting de bal. Met opzet legt Bassanelli zijn tegenspeler op de grond. Bassanelli krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Nugnes geeft een hoge lob. Kluc is nu in balbezit. Çimdik maakt een afschuwelijke overtreding. Çimdik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen geeft een hoge lob. Słowik kopt de bal weg. Sofianidis geeft een lange en hoge pass. Kluc krijgt zijn hoofd ertegen. Michel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Campione bereikt de bal nog maar net als eerste. Campione passt de bal in één keer door. Çimdik met een sublieme pass. Kluc rent richting de bal. Kluc draait met de bal, schiet en ... Michel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Livorno KGB - Le Aquile 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 46%, Le Aquile 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno KGB - Le Aquile 2:2