Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc Socialisma Teamo
Subbuteo ref.d Tactiek 433 3 att
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 48
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
26.8 gemiddelde waardering 59.8
weak Schieten excellent
poor Passen outstanding
poor Verdedigen formidable


2e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruppi verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde geeft een hoge lob. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:1

6e minuut.
Chunjie rent richting de bal. Chunjie geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Brasão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Guerresco de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:3

8e minuut.
Serrano kopt de bal weg. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde passt de bal zonder na te denken. Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:4

14e minuut.
Chunjie geeft een hoge lob. Valverde kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:5

18e minuut.
Varricchio controleert de bal met de borst. Minh Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Ðức geeft een lange en hoge pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Brasão bokst de bal weg.

21e minuut.
Guerresco rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Liandro maakt een afschuwelijke overtreding. Liandro krijgt een gele kaart. Serrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tuấn Tú neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano geeft de bal voor. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Chunjie de bal. Gaido begaat een overtreding. Chunjie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chunjie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valverde kopt de bal weg. Daar is Tuấn Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Minh Ðức met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Guerresco rent richting de bal. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... Brasão bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chunjie neemt de hoekschop. Tuấn Tú krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chunjie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valverde de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruppi. Gruppi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Baudone is nu in balbezit. Chunjie onderschept slim de pass. Gruppi begaat een overtreding. Chunjie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valverde wilt de vrije trap nemen. Brasão bokst de bal weg.

36e minuut.
Liandro kopt de bal weg. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Minh Ðức onderschept slim de pass. Minh Ðức passt de bal met de wreef. Chunjie rent richting de bal. Chunjie geeft een lange en hoge pass. Serrano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:7

40e minuut.
Baudone is nu in balbezit. Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Ðức geeft een lange en hoge pass. Tuấn Tú springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izquierdo komt het veld opgelopen. Tấn Phát komt het veld opgelopen. Ibarra komt het veld opgelopen. Quang Hòa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 83%, Socialisma Teamo 17%.
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:7

46e minuut.
Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano passt de bal zonder na te denken. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gruppi kopt de bal weg. Daar is Varricchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tấn Phát. Tấn Phát krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Valverde kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bernal kan de bal niet met de borst controleren. Bernal geeft een lange en hoge pass. Gruppi is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Serrano de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:8

53e minuut.
Guerresco passt de bal in één keer door. Liandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:9

56e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Brasão met een sublieme pass. Tấn Phát kopt de bal weg. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bernal passt de bal zonder na te denken. Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Ibarra kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:10

60e minuut.
Daar is Gruppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal met de wreef. Tấn Phát rent richting de bal. Tấn Phát draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tấn Phát speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Valverde passt de bal zonder na te denken. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tấn Phát speelt de bal door. Valverde is nu in balbezit. Gruppi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde raakt geblesseerd tijdens het duel. Valverde komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:11

69e minuut.
Tấn Phát is nu in balbezit. Tấn Phát geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tấn Phát rent richting de bal. Tấn Phát geeft een lange en hoge pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:12

87e minuut.
Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát passt de bal zonder na te denken. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:13

90e minuut.
Tấn Phát geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ibarra de bal. Valverde met een sublieme pass. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 78%, Socialisma Teamo 22%.
Sestri Ponente fc - Socialisma Teamo 0:13