Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Musinè maya
GT7 Tactiek 4231
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 5
71.6 gemiddelde waardering 65.8
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Medhat geeft een lange en hoge pass. Dalle Macchie kan de bal niet met de borst controleren. Weitoxem speelt de bal door. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Roiz bokst de bal weg.

4e minuut.
Colombari kopt de bal weg. Ulemi is nu in balbezit. Medhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto onderschept slim de pass. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Raggiotto kopt de bal weg. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancu onderschept slim de pass. Sanzogni onderschept slim de pass. Sanzogni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Roiz probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni met een sublieme pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - maya 1:0

20e minuut.
Zazzi passt de bal zonder na te denken. Lambrechts rent richting de bal. Borries verovert de bal door een tackle van achteren. Borries schiet op doel. Stăvaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ulemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemi passt de bal zonder na te denken. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - maya 2:0

27e minuut.
Sannino probeert naar een medespeler te passen. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto passt de bal met de wreef. Colombari rent richting de bal. Colombari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - maya 3:0

33e minuut.
Ulemi is nu in balbezit. Ulemi passt de bal met de wreef. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - maya 4:0

36e minuut.
Badalamenti probeert naar een medespeler te passen. Pettinari is nu in balbezit. Çərkəzzadə maakt een afschuwelijke overtreding. Çərkəzzadə krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Beneventi rent richting de bal. Beneventi passt de bal zonder na te denken. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Stăvaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Mancu verovert de bal door een tackle van achteren. Mancu geeft de bal voor. Borries kopt de bal weg. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Stăvaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 51%, maya 49%.
Celtic Musinè - maya 4:0

48e minuut.
Mancu neemt vlug de vrije trap. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Pettinari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pettinari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Ulemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemi passt de bal in één keer door. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Roiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - maya 5:0

51e minuut.
Badalamenti passt de bal in één keer door. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal in één keer door. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medou komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni met een sublieme pass. Sannino probeert naar een medespeler te passen. Medou is nu in balbezit. Medou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Miculescu onderschept slim de pass. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Lambrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Badalamenti verovert de bal door een tackle van achteren. Badalamenti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sanzogni passt de bal met de wreef. Sannino is nu in balbezit. Sannino passt de bal met de wreef. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Miculescu speelt de bal door. Sannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneventi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beneventi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sannino met een sublieme pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Frigau geeft een hoge lob. Dalle Macchie is nu in balbezit. Dalle Macchie probeert naar een medespeler te passen. Zazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Mancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou probeert naar een medespeler te passen. Colombari is nu in balbezit. Colombari schiet op doel. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Lambrechts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Colombari is nu in balbezit. Medou rent richting de bal. Medou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - maya 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 57%, maya 43%.
Celtic Musinè - maya 6:0