Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: Le Aquile Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37265
Le Aquile CabaretVoltaire
2022P-A Tactiek 4 - 3 - 3 Full
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
67.6 gemiddelde waardering 65.4
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Klungelig pakt Filho do Vento de bal. Filho do Vento geeft de bal voor. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - CabaretVoltaire 1:0

11e minuut.
Basilio heeft problemen om de bal te vangen. Norling rent richting de bal. Norling passt de bal in één keer door. Basilio rent richting de bal. Basilio schiet op doel. Michel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Árabe rent richting de bal. Derbin onderschept slim de pass. Derbin passt de bal zonder na te denken. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Limet probeert naar een medespeler te passen. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Aquile - CabaretVoltaire 1:1

39e minuut.
Çimdik kopt de bal weg. Massera rent richting de bal. Filho do Vento onderschept slim de pass. Filho do Vento schiet op doel. Raith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - CabaretVoltaire 2:1

41e minuut.
Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal met de wreef. Zeitmann speelt de bal door. Pârvu geeft de bal voor. Nică springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 50%, CabaretVoltaire 50%.
Le Aquile - CabaretVoltaire 2:1

52e minuut.
Daar is Charlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charlot. Charlot krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Árabe geeft een lange en hoge pass. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu probeert naar een medespeler te passen. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... Raith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derbin is nu in balbezit. Derbin passt de bal zonder na te denken. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - CabaretVoltaire 3:1

67e minuut.
Łakomy passt de bal met de wreef. Trus heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitowicz. Trus raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łakomy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zeitmann speelt de bal door. Derbin rent richting de bal. Derbin geeft een lange en hoge pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - CabaretVoltaire 4:1

71e minuut.
Filho do Vento kopt de bal weg. Çimdik rent richting de bal. Limet begaat een overtreding. Limet krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Zeitmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pârvu rent richting de bal. Łakomy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Łakomy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łakomy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeitmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pârvu rent richting de bal. Pârvu geeft een hoge lob. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal. Raith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - CabaretVoltaire 5:1

74e minuut.
Norling is nu in balbezit. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling draait met de bal, schiet en ... Michel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - CabaretVoltaire 5:2

87e minuut.
Daar is Słowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilio onderschept slim de pass. Basilio met een sublieme pass. Norling rent richting de bal. Norling schiet op doel. Michel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 50%, CabaretVoltaire 50%.
Le Aquile - CabaretVoltaire 5:2