Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
katasqualo Livorno KGB
Defend Tactiek gaviglio B
50% Balbezit 50%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten brilliant
good Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Maestrello kan de bal niet met de borst controleren. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen geeft de bal voor. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Antonini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Scherfchen de bal. Scherfchen met een sublieme pass. Antonini is nu in balbezit. Antonini geeft een lange en hoge pass. Bankov bokst de bal weg.

8e minuut.
Maestrello probeert de bal aan de voet te houden. Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal in één keer door. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kluc heeft problemen om de bal te vangen. Kluc draait met de bal, schiet en ... Bankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:1

13e minuut.
Ivezić geeft een hoge lob. Cardoso kopt de bal weg. Sofianidis rent richting de bal. Sofianidis geeft een hoge lob. Bierzyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:2

15e minuut.
Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bierzyński speelt de bal door. Kluc rent richting de bal. Kluc draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cacciari de bal. Bankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. Bankov met een sublieme pass. Antonini kopt de bal weg. Kluc is nu in balbezit. Kluc schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Grama speelt de bal door. Garré rent richting de bal. Antonini onderschept slim de pass. Antonini geeft een lange en hoge pass. Kluc maakt een snoekduik en kopt de bal. Bankov bokst de bal weg. Bierzyński rent richting de bal. Paal! Bierzyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:3

26e minuut.
Antonini geeft een hoge lob. Kluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pausa krijgt een gele kaart. Kluc raakt geblesseerd tijdens het duel. Kluc zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pausa passt de bal met de wreef. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen passt de bal in één keer door. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Antonini rent richting de bal. Antonini passt de bal met de wreef. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. Bankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:4

29e minuut.
Maestrello speelt de bal door. Garré is nu in balbezit. Antonini onderschept slim de pass. Antonini geeft de bal voor. Kluc springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bankov met een harde bal richting middenveld. Scherfchen kopt de bal weg. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Kluc rent richting de bal. Kluc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:5

34e minuut.
Sofianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianidis passt de bal in één keer door. Kluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kluc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluc haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bankov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:6

35e minuut.
Ivezić geeft een lange en hoge pass. Guaraldi met een sublieme pass. Daar is Guercini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nugnes probeert naar een medespeler te passen. Scherfchen rent richting de bal. Scherfchen passt de bal zonder na te denken. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... Bankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:7

41e minuut.
Guaraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaraldi geeft een lange en hoge pass. Kluc is nu in balbezit. Kluc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:8

43e minuut.
Ivezić is nu in balbezit. Ivezić geeft een lange en hoge pass. Scherfchen kopt de bal weg. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński schiet op doel. Bankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kluc maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Cacciari is nu in balbezit. Cacciari geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofianidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scherfchen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pausa is nu in balbezit. Scherfchen onderschept slim de pass. Scherfchen passt de bal in één keer door. Daar is Bierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. Bankov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: katasqualo 80%, Livorno KGB 20%.
katasqualo - Livorno KGB 0:8

60e minuut.
Antonini is nu in balbezit. Antonini passt de bal in één keer door. Kluc kan de bal niet met de borst controleren. Kluc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:9

62e minuut.
Antonini probeert de bal met de borst te controleren. Antonini geeft een hoge lob. Alampi kopt de bal weg. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Antonini onderschept slim de pass. Antonini geeft een hoge lob. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. Bankov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:10

69e minuut.
Sofianidis met een sublieme pass. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen geeft de bal voor. Kluc rent richting de bal. Kluc geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Antonini probeert naar een medespeler te passen. Scherfchen is nu in balbezit. Scherfchen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kluc de bal. Kluc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Livorno KGB 0:11

76e minuut.
Scherfchen controleert de bal met de borst. Maestrello met een sublieme pass. Klungelig pakt Pausa de bal. Kluc rent richting de bal. Kluc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: katasqualo 81%, Livorno KGB 19%.
katasqualo - Livorno KGB 0:11