Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: Porta Westfalica
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41499
Celtic Musinè Sestri Ponente fc
GT7 Tactiek Subbuteo ref.d
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 26.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Ulemi is nu in balbezit. Ulemi geeft een lange en hoge pass. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 1:0

5e minuut.
Sanzogni kopt de bal weg. Ulemi speelt de bal door. Colombari is nu in balbezit. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto schiet op doel. Brasão bokst de bal weg. Barbonetti speelt de bal door. Daar is Gaido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Basterretxea speelt de bal door. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis geeft een lange en hoge pass. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Raggiotto geeft de bal voor. Pascalis controleert de bal met de borst. Sannino rent richting de bal. Sannino draait met de bal, schiet en ... Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 2:0

12e minuut.
Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti rent richting de bal. Colombari verovert de bal door een tackle van achteren. Colombari draait met de bal, schiet en ... Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 3:0

15e minuut.
Guerresco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulemi speelt de bal door. Klungelig pakt Colombari de bal. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 4:0

17e minuut.
Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Pascalis rent richting de bal. Pascalis geeft een lange en hoge pass. Colombari is nu in balbezit. Colombari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Guerresco de bal. Colombari is nu in balbezit. Colombari geeft een hoge lob. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Felloni Cinali kopt de bal weg. Sannino is nu in balbezit. Sannino passt de bal zonder na te denken. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Colombari geeft een hoge lob. Randolini probeert de bal met de borst te controleren. Raggiotto probeert naar een medespeler te passen. Pascalis rent richting de bal. Pascalis haalt uit met een fantastische trap. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colombari neemt de hoekschop. Raggiotto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ulemi met een sublieme pass. Colombari heeft problemen om de bal te vangen. Colombari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Colombari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombari passt de bal in één keer door. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 5:0

25e minuut.
Sanzogni passt de bal met de wreef. Adaman speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sannino de bal onder controle te krijgen. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ... Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pascalis zal de hoekschop nemen. Colombari is nu in balbezit. Colombari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis geeft een hoge lob. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 6:0

28e minuut.
Inworp. Ulemi met een snelle inworp. Randolini rent richting de bal. Raggiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colombari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sannino geeft een lange en hoge pass. Raggiotto kopt de bal weg. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 7:0

35e minuut.
Raggiotto rent richting de bal. Pascalis rent richting de bal. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 8:0

35e minuut.
Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Felloni Cinali is nu in balbezit. Colombari onderschept slim de pass. Colombari schiet op doel. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis passt de bal in één keer door. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 9:0

38e minuut.
Ulemi passt de bal zonder na te denken. Sanzogni met een sublieme pass. Adaman met een sublieme pass. Pascalis rent richting de bal. Pascalis haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Varricchio is nu in balbezit. Ulemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ulemi speelt de bal door. Colombari is nu in balbezit. Colombari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brasão speelt de bal door. Sannino kopt de bal weg. Colombari is nu in balbezit. Colombari draait met de bal, schiet en ... Brasão bokst de bal weg.

44e minuut.
Guerresco geeft een lange en hoge pass. Ulemi is nu in balbezit. Ulemi geeft de bal voor. Pascalis rent richting de bal. Pascalis schiet op doel. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 23%, Sestri Ponente fc 77%.
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 10:0

46e minuut.
Medou komt het veld opgelopen. Belman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pascalis heeft problemen om de bal te vangen. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raggiotto de bal. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medou geeft de bal voor. Brasão bokst de bal weg. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 11:0

53e minuut.
Felloni Cinali passt de bal in één keer door. Sanzogni geeft de bal voor. Pascalis rent richting de bal. Pascalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 12:0

54e minuut.
Barbonetti geeft de bal voor. Sanzogni kopt de bal weg. Colombari heeft problemen om de bal te vangen. Colombari geeft een lange en hoge pass. Pascalis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 13:0

55e minuut.
Varricchio is nu in balbezit. Pascalis onderschept slim de pass. Pascalis passt de bal met de wreef. Adaman geeft een hoge lob. Raggiotto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colombari rent richting de bal. Colombari schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 14:0

58e minuut.
Randolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Randolini geeft een lange en hoge pass. Guerresco kan de bal niet met de borst controleren. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brasão bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Tetrizzi komt het veld opgelopen. Woyzeck komt het veld opgelopen. Maas komt het veld opgelopen. Woyzeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulemi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Maas kopt de bal weg. Ulemi speelt de bal door. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 15:0

61e minuut.
Laudamo passt de bal zonder na te denken. Varricchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas onderschept slim de pass. Maas haalt uit met een fantastische trap. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 16:0

64e minuut.
Guerresco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Medou rent richting de bal. Medou passt de bal zonder na te denken. Maas rent richting de bal. Maas schiet op doel. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ulemi rent richting de bal. Ulemi passt de bal in één keer door. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 17:0

71e minuut.
Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck rent richting de bal. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maas rent richting de bal. Maas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 18:0

72e minuut.
Vendrami passt de bal in één keer door. Raggiotto is nu in balbezit. Maas is nu in balbezit. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maas rent richting de bal. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou heeft problemen om de bal te vangen. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas haalt uit met een fantastische trap. Brasão bokst de bal weg. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Felloni Cinali is nu in balbezit. Tetrizzi onderschept slim de pass. Tetrizzi passt de bal in één keer door. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Lambrechts geeft een hoge lob. Maas kopt de bal weg. Woyzeck is nu in balbezit. Woyzeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 19:0

84e minuut.
Varricchio probeert naar een medespeler te passen. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck passt de bal met de wreef. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto schiet op doel. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 20:0

87e minuut.
Adaman rent richting de bal. Adaman geeft de bal voor. Maas rent richting de bal. Maas haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 21:0

88e minuut.
Medou speelt de bal door. Midali rent richting de bal. Midali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maas de bal. Maas schiet op doel. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 15%, Sestri Ponente fc 85%.
Celtic Musinè - Sestri Ponente fc 22:0