Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team The Slayers ©
5-3-2 Tactiek Last revision!!!
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67 gemiddelde waardering 70.1
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Fourcade geeft een lange en hoge pass. Godart heeft problemen om de bal te vangen. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - The Slayers © 0:1

10e minuut.
Zdolski geeft een hoge lob. Inworp. Wiater zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade geeft de bal voor. Triglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zdolski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vén de bal. Lisowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisowicz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vén met een sublieme pass. Thomsen verovert de bal door een tackle van achteren. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani schiet op doel. Żydło werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Felix Team - The Slayers © 1:1

43e minuut.
Zdolski geeft de bal voor. Villafane kan de bal niet met de borst controleren. Margheritti onderschept slim de pass. Fourcade verovert de bal door een tackle van achteren. Fourcade geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 54%, The Slayers © 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Felix Team - The Slayers © 1:1

46e minuut.
Goncalves komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Thomsen geeft de bal voor. Krzyk kopt de bal weg. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Triglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Goncalves rent richting de bal. Goncalves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - The Slayers © 1:2

61e minuut.
Inworp. Nicodin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade met een sublieme pass. Wiater is nu in balbezit. Mossoró rent richting de bal. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Margheritti passt de bal in één keer door. Vén met een sublieme pass. Daar is Fanfani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanfani schiet op doel. Żydło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Felix Team - The Slayers © 2:2

73e minuut.
Goncalves onderschept slim de pass. Vangone bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Mossoró rent richting de bal. Mossoró schiet op doel. Triglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Hanušovský is nu in balbezit. Hanušovský passt de bal in één keer door. Fanfani rent richting de bal. Fanfani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - The Slayers © 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 52%, The Slayers © 48%.
Felix Team - The Slayers © 3:2