Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Socialisma Teamo Le Aquile
Soc61mallarĝa Tactiek new1
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
71.9 gemiddelde waardering 66.2
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen formidable


8e minuut.
Chiquillo kopt de bal weg. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Inworp. Izquierdo met een snelle inworp. Chiquillo speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... Michel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Minh Ðức rent richting de bal. Minh Ðức passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Słowik rent richting de bal. Paal!

17e minuut.
Valverde rent richting de bal. Minh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðức passt de bal in één keer door. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valverde geeft een hoge lob. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

28e minuut.
Bernal passt de bal met de wreef. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serrano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - Le Aquile 1:0

38e minuut.
Chiquillo met een snelle inworp. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo passt de bal in één keer door. Zeitmann is nu in balbezit. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - Le Aquile 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 42%, Le Aquile 58%.
Socialisma Teamo - Le Aquile 2:0

50e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo passt de bal in één keer door. Chiquillo speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. Słowik verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izquierdo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serrano springt en kopt de bal. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bùi Chiến geeft een lange en hoge pass. Serrano kopt de bal weg. Gabb bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde onderschept slim de pass. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bulajić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeitmann is nu in balbezit. Zeitmann geeft de bal voor. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Słowik is nu in balbezit. Chiquillo onderschept slim de pass. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft de bal voor. Serrano springt en kopt de bal. Michel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kitowicz onderschept slim de pass. Kitowicz geeft de bal voor. Inworp. Chiquillo met de inworp. Izquierdo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Valverde kopt de bal weg. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Arechavaleta onderschept slim de pass. Arechavaleta speelt de bal door. Duménigo geeft de bal voor. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Inworp. Izquierdo met de inworp. Minh Ðức geeft een hoge lob. Serrano probeert de bal met de borst te controleren. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szczepaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Chiquillo met de inworp. Izquierdo geeft een hoge lob. Serrano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Çimdik rent richting de bal. Minh Ðức onderschept slim de pass. Minh Ðức geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Michel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - Le Aquile 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 35%, Le Aquile 65%.
Socialisma Teamo - Le Aquile 3:0