Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire F.C Reginna
4 - 3 - 3 Full Tactiek Miccio noob
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
63.1 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Teli geeft de bal voor. Trus controleert de bal met de borst. MacNeill rent richting de bal. Trus onderschept slim de pass. Trus schiet op doel. Fanton bokst de bal weg. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 1:0

10e minuut.
Rubattino heeft problemen om de bal te vangen. Rubattino met een sublieme pass. Limet geeft een lange en hoge pass. Norling rent richting de bal. Norling draait met de bal, schiet en ... Fanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Witucki probeert de bal met de borst te controleren. Melchiori is nu in balbezit. Rubattino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melchiori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colletti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo met een sublieme pass. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori schiet op doel. Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 1:1

34e minuut.
Caim rent richting de bal. Albrecht onderschept slim de pass. Basilio is nu in balbezit. Basilio haalt uit met een fantastische trap. Fanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 2:1

35e minuut.
MacNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill geeft een lange en hoge pass. Witucki probeert de bal met de borst te controleren. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori draait met de bal, schiet en ... Raith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori verovert de bal door een tackle van achteren. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori onderschept slim de pass. Melchiori schiet op doel. Raith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rebolledo neemt de hoekschop. Melchiori maakt een snoekduik en kopt de bal. Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 2:2

44e minuut.
MacNeill verovert de bal door een tackle van achteren. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill begaat een overtreding. MacNeill krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 45%, F.C Reginna 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CabaretVoltaire - F.C Reginna 2:2

46e minuut.
Brandovardi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Massera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Norling kopt de bal weg. Trus is nu in balbezit. Trus schiet op doel. Brandovardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 3:2

50e minuut.
Witucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raith speelt de bal door. Limet kopt de bal weg. Basilio is nu in balbezit. Basilio draait met de bal, schiet en ... Brandovardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacNeill geeft de bal voor. Melchiori kan de bal niet met de borst controleren. Massera onderschept slim de pass. Massera geeft een hoge lob. Norling krijgt zijn hoofd ertegen. Brandovardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tomperi kan de bal niet met de borst controleren. Tomperi met een sublieme pass. Daar is Rebolledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebolledo geeft de bal voor. Melchiori springt en kopt de bal. Raith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletti haalt uit met een fantastische trap. Raith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 3:3

67e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met de inworp. Tomperi is nu in balbezit. Tomperi geeft een hoge lob. Raith bokst de bal weg. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 3:4

72e minuut.
Basilio rent richting de bal. Albrecht met een sublieme pass. Norling rent richting de bal. Norling schiet op doel. Brandovardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Colletti is nu in balbezit. Teli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colletti raakt geblesseerd tijdens het duel. Colletti neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 3:5

79e minuut.
Albrecht met een sublieme pass. Basilio is nu in balbezit. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 4:5

83e minuut.
Limet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Limet begaat een overtreding. Limet krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Árabe geeft een lange en hoge pass. Basilio kopt de bal weg. MacNeill is nu in balbezit. Trus verovert de bal door een tackle van achteren. Trus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šajin is nu in balbezit. Šajin geeft een lange en hoge pass. Colletti rent richting de bal. Colletti draait met de bal, schiet en ... Raith verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rubattino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munerati. Rubattino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubattino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Norling is nu in balbezit. Norling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CabaretVoltaire - F.C Reginna 5:5

89e minuut.
Norling is nu in balbezit. Šajin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norling. Norling krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 53%, F.C Reginna 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CabaretVoltaire - F.C Reginna 5:5