Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno KGB maya
gaviglio B Tactiek 4231
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
67.5 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Scherfchen passt de bal zonder na te denken. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medhat. Medhat krijgt een gele kaart. Bierzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bierzyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Scherfchen rent richting de bal. Scherfchen draait met de bal, schiet en ... Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kluc is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 1:0

13e minuut.
Carpita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpita geeft een hoge lob. Mancu rent richting de bal. Bierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kluc rent richting de bal. Kluc haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bierzyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mancu. Bierzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nugnes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczerbaniuk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 2:0

23e minuut.
Beneventi passt de bal in één keer door. Kouyate heeft problemen om de bal te vangen. Zazzi probeert naar een medespeler te passen. Borries rent richting de bal. Borries haalt uit met een fantastische trap. Alves Brito bokst de bal weg. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 2:1

26e minuut.
Antonini speelt de bal door. Nugnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugnes passt de bal met de wreef. Kluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Scherfchen passt de bal in één keer door. Kluc rent richting de bal. Kluc heeft problemen om de bal te vangen. Kluc draait met de bal, schiet en ... Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 3:1

34e minuut.
Frigau met een sublieme pass. Bedoni is nu in balbezit. Dalle Macchie onderschept slim de pass. Dalle Macchie geeft een hoge lob. Guercini rent richting de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Nugnes speelt de bal door. Sofianidis speelt de bal door. Klungelig pakt Kluc de bal. Kluc schiet op doel. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scherfchen heeft problemen om de bal te vangen. Medhat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scherfchen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nugnes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bierzyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi geeft een lange en hoge pass. Kluc rent richting de bal. Kluc haalt uit met een fantastische trap. Roiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 38%, maya 62%.
Livorno KGB - maya 4:1

50e minuut.
Carpita rent richting de bal. Carpita geeft een hoge lob. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński haalt uit met een fantastische trap. Roiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 5:1

58e minuut.
Mancu speelt de bal door. Klungelig pakt Dalle Macchie de bal. Dalle Macchie probeert naar een medespeler te passen. Borries rent richting de bal. Borries draait met de bal, schiet en ... Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Beneventi passt de bal in één keer door. Kouyate rent richting de bal. Guaraldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guaraldi krijgt een gele kaart. Kouyate raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczerbaniuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dalle Macchie springt en kopt de bal. Alves Brito bokst de bal weg.

67e minuut.
Scherfchen kopt de bal weg. Medhat rent richting de bal. Kluc onderschept slim de pass. Kluc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 6:1

74e minuut.
Scherfchen met een sublieme pass. Kluc is nu in balbezit. Beneventi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beneventi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal in één keer door. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno KGB - maya 7:1

85e minuut.
Sofianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianidis probeert naar een medespeler te passen. Scherfchen speelt de bal door. Kluc is nu in balbezit. Kluc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno KGB 48%, maya 52%.
Livorno KGB - maya 7:1