Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ombre Rosse Deportivo la colugna
DEPORTIVO Tactiek Spareggio
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 62.1
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Nasazzi met een sublieme pass. Mommers probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni geeft de bal voor. Cammardella maakt een snoekduik en kopt de bal. Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Inworp. Marsiglioni met de inworp. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini geeft de bal voor. Cammardella krijgt zijn hoofd ertegen. Lorenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Marsiglioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiglioni geeft de bal voor. Cammardella maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dicannavò kopt de bal weg. Daar is Kobarynko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiglioni probeert naar een medespeler te passen. Saarenmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Mirzəzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Daar is Cammardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cammardella rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marsiglioni zal de hoekschop nemen. Saarenmäki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mitrea onderschept slim de pass. Saarenmäki rent richting de bal. Huy Anh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huy Anh krijgt een gele kaart. Saarenmäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Saarenmäki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lorenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ombre Rosse - Deportivo la colugna 1:0

22e minuut.
Leuchi speelt de bal door. Mommers met een sublieme pass. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni geeft de bal voor. Cammardella is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nazyapmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machniak heeft problemen om de bal te vangen. Mommers bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Matuidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Sladil onderschept slim de pass. Sladil probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni geeft de bal voor. Cammardella maakt een snoekduik en kopt de bal. Lorenzo bokst de bal weg.

37e minuut.
Nazyapmaz passt de bal met de wreef. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu geeft de bal voor. Machniak is nu in balbezit. Machniak schiet op doel. Matuidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea is nu in balbezit. Cammardella verovert de bal door een tackle van achteren. Cammardella draait met de bal, schiet en ... Lorenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ombre Rosse - Deportivo la colugna 2:0

44e minuut.
Rădescu heeft problemen om de bal te vangen. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mommers onderschept slim de pass. Mommers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ombre Rosse 34%, Deportivo la colugna 66%.
Ombre Rosse - Deportivo la colugna 2:0

52e minuut.
Məmmədhəsənov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaugg komt het veld opgelopen.

59e minuut.
McPlatini bereikt de bal nog maar net als eerste. McPlatini passt de bal zonder na te denken. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni geeft een hoge lob. Saarenmäki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ombre Rosse - Deportivo la colugna 3:0

60e minuut.
Mommers verovert de bal door een tackle van achteren. Mommers passt de bal in één keer door. Marsiglioni heeft problemen om de bal te vangen. Marsiglioni geeft een hoge lob. Cammardella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mommers rent richting de bal. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini passt de bal zonder na te denken. Cammardella rent richting de bal. Cammardella haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dicannavò geeft een lange en hoge pass. Răduleţ geeft de bal voor. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni geeft de bal voor. Cammardella maakt een snoekduik en kopt de bal. Lorenzo bokst de bal weg.

71e minuut.
Marsiglioni geeft de bal voor. Huy Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenmäki is nu in balbezit. Saarenmäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ombre Rosse - Deportivo la colugna 4:0

74e minuut.
Nasazzi geeft de bal voor. Mitrea kopt de bal weg. Daar is Huy Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarenmäki rent richting de bal. Saarenmäki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Marsiglioni kopt de bal weg. Cammardella heeft problemen om de bal te vangen. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammardella verovert de bal door een tackle van achteren. Cammardella draait met de bal, schiet en ... Lorenzo bokst de bal weg.

85e minuut.
Sladil geeft een hoge lob. Marsiglioni kopt de bal weg. McPlatini geeft een lange en hoge pass. Cammardella is nu in balbezit. Cammardella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ombre Rosse 27%, Deportivo la colugna 73%.
Ombre Rosse - Deportivo la colugna 4:0