Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.07
  • Stadion: AS CLamart Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36755
Appiolatino S.P.Q.R. Sampgloria
4-4-2 sprint Tactiek 4123S2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
1 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 64.2
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Soublette controleert de bal met de borst. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft de bal voor. Escalona geeft een lange en hoge pass. De Winter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:1

20e minuut.
Matone verovert de bal door een tackle van achteren. Matone geeft de bal voor. Svojsík bereikt de bal nog maar net als eerste. Svojsík draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:2

27e minuut.
Grygiel kopt de bal weg. Duy Khang rent richting de bal. Duy Khang passt de bal met de wreef. Svojsík is nu in balbezit. Svojsík draait met de bal, schiet en ... Lollino bokst de bal weg. De Winter is nu in balbezit. De Winter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 39%, Sampgloria 61%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:3

48e minuut.
Doeltrap. Nəzərov trapt de bal weg van het doel. Svojsík rent richting de bal. Svojsík schiet op doel. Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:4

51e minuut.
Grygiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lê Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lê Phong geeft een lange en hoge pass. Svojsík is nu in balbezit. Svojsík schiet op doel. Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Winter is nu in balbezit. De Winter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Duy Khang onderschept slim de pass. Duy Khang speelt de bal door. Escalona heeft problemen om de bal te vangen. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:5

61e minuut.
Kaplár komt het veld opgelopen. Rigon komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grilo onderschept slim de pass. Grilo geeft een hoge lob. Svojsík kopt de bal weg. De Winter is nu in balbezit. De Winter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De Winter is nu in balbezit. Szaj begaat een overtreding. De Winter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Svojsík springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Matone de bal. Matone geeft de bal voor. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona haalt uit met een fantastische trap. Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:6

86e minuut.
Matone probeert naar een medespeler te passen. Escalona rent richting de bal. Escalona geeft een hoge lob. De Winter is nu in balbezit. De Winter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 37%, Sampgloria 63%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Sampgloria 0:7