Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.07
  • Stadion: Amanita Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 28847
Amanita PANDURI TG-JIU
Milky Tactiek May
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
70.6 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Bagina probeert naar een medespeler te passen. Belicov is nu in balbezit. Belicov schiet op doel. Zunge bokst de bal weg.

8e minuut.
Belicov geeft de bal voor. Klungelig pakt Pericás de bal. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina haalt uit met een fantastische trap. Zunge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - PANDURI TG-JIU 1:0

13e minuut.
Fulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan verovert de bal door een tackle van achteren. Nanquan met een sublieme pass. Belicov rent richting de bal. Belicov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bagina krijgt zijn hoofd ertegen. Cigány probeert de bal met de borst te controleren. Lecluyse is nu in balbezit. Şahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. Zunge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fulla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fraire met een snelle inworp. Nanquan geeft een hoge lob. Bagina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Nanquan de bal. Nanquan geeft een hoge lob. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay schiet op doel. Zunge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - PANDURI TG-JIU 2:0

29e minuut.
Cigány verovert de bal door een tackle van achteren. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal begaat een overtreding. Madrigal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Radics probeert naar een medespeler te passen. Nanquan rent richting de bal. Nanquan geeft een hoge lob. Şahinbay springt en kopt de bal. Zunge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - PANDURI TG-JIU 3:0

33e minuut.
Belicov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina probeert naar een medespeler te passen. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - PANDURI TG-JIU 4:0

34e minuut.
Carabelli rent richting de bal. Drăgănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahinbay. Şahinbay krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan geeft de bal voor. Bagina kopt de bal weg. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 34%, PANDURI TG-JIU 66%.
Amanita - PANDURI TG-JIU 4:0

46e minuut.
Carabelli speelt de bal door. Drăgănescu rent richting de bal. Şahinbay begaat een overtreding. Şahinbay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

46e minuut.
Maj rent richting de bal. Maj probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Carabelli onderschept slim de pass. Carabelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Nanquan kopt de bal weg. Radics met een sublieme pass. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina draait met de bal, schiet en ... Zunge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Belicov met een sublieme pass. Bagina is nu in balbezit. Met opzet legt Benoît zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Benoît moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benoît schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bagina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belicov met een snel genomen vrije trap. Bagina springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bagina kopt de bal weg. Klungelig pakt Fulla de bal. Nanquan speelt de bal door. Radics bereikt de bal nog maar net als eerste. Radics haalt uit met een fantastische trap. Zunge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bagina rent richting de bal. Cigány is nu in balbezit. Bagina onderschept slim de pass. Bagina schiet op doel. Zunge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - PANDURI TG-JIU 5:0

64e minuut.
Canavarro is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas passt de bal met de wreef. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Belicov is nu in balbezit. Belicov passt de bal zonder na te denken. Bagina rent richting de bal. Bagina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - PANDURI TG-JIU 6:0

76e minuut.
Fulla is nu in balbezit. Radics onderschept slim de pass. Radics passt de bal met de wreef. Belicov is nu in balbezit. Belicov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tabares probeert naar een medespeler te passen. Belicov met een sublieme pass. Pericás bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Soria geeft een lange en hoge pass. Bagina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cigány. Cigány krijgt een gele kaart. Bagina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 25%, PANDURI TG-JIU 75%.
Amanita - PANDURI TG-JIU 6:0