Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo la colugna ⚽️PENROSE BOYS⚽️
Spareggio Tactiek (*(*_(*_*)_*)*)
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
64 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
De Los Campos geeft de bal voor. Francúz onderschept slim de pass. Próchniak rent richting de bal. Próchniak schiet op doel. Lorenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 0:1

8e minuut.
De Los Campos passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dicannavò. Chmielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chmielewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea geeft een hoge lob. Fecarotta geeft een lange en hoge pass. Chmielewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kobarynko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobarynko passt de bal zonder na te denken. Mirzəzadə is nu in balbezit. Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Machniak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. González Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kacela probeert de bal met de borst te controleren. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo la colugna - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 1:1

27e minuut.
Mitrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mirzəzadə ... Strafschop! Dropsy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Dicannavò is nu in balbezit. Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak schiet op doel. Lorenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 1:2

36e minuut.
Próchniak controleert de bal met de borst. Inworp. De Los Campos met de inworp. Fecarotta probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos geeft een hoge lob. Lorenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo la colugna 50%, ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 50%.
Deportivo la colugna - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 1:2

62e minuut.
Próchniak geeft een hoge lob. Chmielewski is nu in balbezit. Mitrea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chmielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lorenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Fecarotta passt de bal zonder na te denken. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos speelt de bal door. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Próchniak rent richting de bal. Próchniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mirzəzadə heeft problemen om de bal te vangen. Dropsy is nu in balbezit. Mirzəzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mirzəzadə moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mirzəzadə schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo la colugna 37%, ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 63%.
Deportivo la colugna - ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 1:2