Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Celtics Amanita
FraT Tactiek Milky
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
69.5 gemiddelde waardering 72.5
very good Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Soria onderschept slim de pass. Soria speelt de bal door. Bremer is nu in balbezit. Bremer geeft de bal voor. Bagina kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Dadinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bilevich verovert de bal door een tackle van achteren. de Goey probeert naar een medespeler te passen. Pisanello is nu in balbezit. Pisanello geeft een hoge lob. Spruch springt en kopt de bal. Mateo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bilevich geeft een lange en hoge pass. Soria probeert de bal met de borst te controleren. Pisanello verovert de bal door een tackle van achteren. Pisanello haalt uit met een fantastische trap. Mateo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - Amanita 1:0

19e minuut.
Bremer met een sublieme pass. Nanquan probeert naar een medespeler te passen. Bagina rent richting de bal. Bagina schiet op doel. Dadinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Celtics - Amanita 1:1

28e minuut.
Pellè bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch is nu in balbezit. Pellè met een sublieme pass. Pisanello rent richting de bal. Pisanello draait met de bal, schiet en ... Mateo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mateo trapt de bal weg van het doel. Bremer speelt de bal door. Nanquan rent richting de bal. Nanquan geeft een hoge lob. Şahinbay springt en kopt de bal. Dadinger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 59%, Amanita 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Celtics - Amanita 1:1

54e minuut.
Radics speelt de bal door. Şahinbay rent richting de bal. Şahinbay passt de bal met de wreef. Bagina is nu in balbezit. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vettori krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fraire geeft een hoge lob. de Goey rent richting de bal. Radics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radics krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pellè met een sublieme pass. Bilevich is nu in balbezit. Bilevich speelt de bal door. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 77%, Amanita 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Celtics - Amanita 1:1