Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.07
  • Stadion: GORJUL Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18559
PANDURI TG-JIU blus salama
May Tactiek peo 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 67.1
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Canavarro is nu in balbezit. Canavarro geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - blus salama 1:0

13e minuut.
Fulla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Simsoński met de inworp. Thabet geeft de bal voor. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. Zunge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mandemakers passt de bal zonder na te denken. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński met een sublieme pass. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Dolder rent richting de bal. Pericás bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder verovert de bal door een tackle van achteren. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Lachie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Pericás onderschept slim de pass. Pericás passt de bal in één keer door. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ... Santin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - blus salama 2:0

38e minuut.
Byakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byakov geeft de bal voor. Mandemakers is nu in balbezit. Mandemakers geeft de bal voor. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. Zunge bokst de bal weg.

44e minuut.
Mandemakers is nu in balbezit. Mandemakers passt de bal met de wreef. Dolder is nu in balbezit. Dolder draait met de bal, schiet en ... Albospino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zunge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 57%, blus salama 43%.
PANDURI TG-JIU - blus salama 2:0

54e minuut.
Lachie geeft een lange en hoge pass. Canavarro rent richting de bal. Canavarro probeert naar een medespeler te passen. Berges is nu in balbezit. Berges haalt uit met een fantastische trap. Paal! Byakov rent richting de bal. Byakov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pericás geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Byakov maakt een afschuwelijke overtreding. Drăgănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lecluyse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Condeescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Pericás met een sublieme pass. Canavarro speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Asián komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Berges controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cestar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Berges kopt de bal weg. Canavarro rent richting de bal. Popuşoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popuşoi krijgt een gele kaart. Canavarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgănescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Santin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PANDURI TG-JIU - blus salama 3:0

82e minuut.
Fulla onderschept slim de pass. Mandemakers rent richting de bal. Mandemakers probeert naar een medespeler te passen. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder draait met de bal, schiet en ... Asián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PANDURI TG-JIU 51%, blus salama 49%.
PANDURI TG-JIU - blus salama 3:0