Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gnugna Deportivo la colugna
Mod3.0 test Tactiek Spareggio
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 60.4
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Owomoyela geeft een hoge lob. Dicannavò bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti verovert de bal door een tackle van achteren. Mutti draait met de bal, schiet en ... Lorenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Deportivo la colugna 1:0

4e minuut.
Machniak kopt de bal weg. Daar is Zaugg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak onderschept slim de pass. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wleklak kopt de bal weg. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francúz. Francúz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Owomoyela kopt de bal weg. Wleklak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wleklak passt de bal zonder na te denken. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Francúz kopt de bal weg. Rădescu heeft problemen om de bal te vangen. Puech begaat een overtreding. Puech krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Wleklak rent richting de bal. Wleklak passt de bal met de wreef. Benedit geeft een hoge lob. Mutti is nu in balbezit. Mutti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Badalo trapt de bal weg. Wleklak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toledo. Wleklak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wleklak kan niet meer verder spelen. Toledo met een sublieme pass. Karamyan komt het veld opgelopen. Benedit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dicannavò geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karamyan met een snelle inworp. Mutti rent richting de bal. Mutti schiet op doel. Lorenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 47%, Deportivo la colugna 53%.
Real Gnugna - Deportivo la colugna 1:0

69e minuut.
Karamyan met de inworp. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mutti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geantă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lorenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mutti kopt de bal weg. Daar is Geantă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitrea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nazyapmaz met een snelle inworp. Maestri rent richting de bal. Maestri geeft de bal voor. Mutti rent richting de bal. Mutti haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Benedit rent richting de bal. Puech rent richting de bal. Puech met een sublieme pass. Karamyan geeft een hoge lob. Geantă krijgt zijn hoofd ertegen. Lorenzo bokst de bal weg.

80e minuut.
Owomoyela speelt de bal door. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech geeft een lange en hoge pass. Mutti is nu in balbezit. Mutti haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Mitrea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Deportivo la colugna 2:0

86e minuut.
Gálvölgyi rent richting de bal. Gálvölgyi passt de bal in één keer door. Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan geeft een lange en hoge pass. Mutti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedit geeft de bal voor. Francúz rent richting de bal. Mutti onderschept slim de pass. Mutti haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 52%, Deportivo la colugna 48%.
Real Gnugna - Deportivo la colugna 2:0