Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ Ombre Rosse
(*(*_(*_*)_*)*) Tactiek PENROSEBOYS
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 66.3
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Klungelig pakt Mommers de bal. Próchniak rent richting de bal. Nasazzi rent richting de bal. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Gahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahn passt de bal zonder na te denken. Mommers probeert naar een medespeler te passen. Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás draait met de bal, schiet en ... González Becerra bokst de bal weg.

12e minuut.
Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal met de wreef. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Matuidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - Ombre Rosse 1:0

15e minuut.
Leuchi geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - Ombre Rosse 2:0

19e minuut.
Gahn passt de bal in één keer door. Dudás bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudás verovert de bal door een tackle van achteren. Dudás haalt uit met een fantastische trap. González Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak is nu in balbezit. Caro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Próchniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chmielewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

23e minuut.
De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos geeft een lange en hoge pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - Ombre Rosse 3:0

40e minuut.
Caro is nu in balbezit. Inworp. De Los Campos met de inworp. Próchniak rent richting de bal. Próchniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Gahn springt en kopt de bal. González Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 58%, Ombre Rosse 42%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - Ombre Rosse 3:0

68e minuut.
Fecarotta geeft een hoge lob. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dropsy haalt uit met een fantastische trap. Matuidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - Ombre Rosse 4:0

75e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Nasazzi geeft een hoge lob. Lusardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn draait met de bal, schiet en ... González Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marsiglioni met een snelle inworp. McPlatini is nu in balbezit. McPlatini geeft de bal voor. Klungelig pakt Dudás de bal. Dudás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn passt de bal met de wreef. Dudás is nu in balbezit. Dudás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 56%, Ombre Rosse 44%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - Ombre Rosse 4:0