Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Appiolatino S.P.Q.R. Mucche Rotolanti
4-4-2 sprint Tactiek 4_3_1_2_x
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Ziss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nisawi met een sublieme pass. Zięba rent richting de bal. Zięba geeft een lange en hoge pass. Soublette maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 1:0

14e minuut.
Kuhar met de inworp. Schur bereikt de bal nog maar net als eerste. Schur passt de bal in één keer door. Canalaz rent richting de bal. Canalaz schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cimbálník met een sublieme pass. Canalaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pusztai krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Alli passt de bal in één keer door. Kuhar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zięba. Zięba krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Nisawi de bal. Nisawi speelt de bal door. Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba geeft een hoge lob. Soublette maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu geeft een lange en hoge pass. Cimbálník met een sublieme pass. Canalaz is nu in balbezit. Canalaz draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alli rent richting de bal. Alli schiet op doel. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Siekiera onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuhar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canalaz krijgt zijn hoofd ertegen. Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 58%, Mucche Rotolanti 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 1:1

52e minuut.
Canalaz passt de bal met de wreef. Ziss rent richting de bal. Ziss speelt de bal door. Alli is nu in balbezit. Alli schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cimbálník passt de bal met de wreef. Ziss bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziss passt de bal zonder na te denken. Alli rent richting de bal. Alli schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki passt de bal met de wreef. Ziss met een sublieme pass. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Erutku probeert naar een medespeler te passen. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cimbálník ... Strafschop! Nisawi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soublette zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 2:1

70e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Kuhar onderschept slim de pass. Kuhar passt de bal in één keer door. Canalaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ziss controleert de bal met de borst. Ziss probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siekiera de bal. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap. Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. De Boeck komt het veld opgelopen. Crowther komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De Boeck controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coposu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Statu rent richting de bal. Statu draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 3:1

80e minuut.
Soublette rent richting de bal. Erutku bereikt de bal nog maar net als eerste. Erutku passt de bal in één keer door. Soublette rent richting de bal. Soublette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Coposu rent richting de bal. Schur geeft een lange en hoge pass. Canalaz rent richting de bal. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Appiolatino S.P.Q.R. 45%, Mucche Rotolanti 55%.
Appiolatino S.P.Q.R. - Mucche Rotolanti 3:2