Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.07
  • Stadion: Amanita Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31601
Amanita Sampgloria
Milky Tactiek 4123S2
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
72.8 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Soria rent richting de bal. Soria passt de bal zonder na te denken. Radics speelt de bal door. Bagina is nu in balbezit. Bagina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grygiel passt de bal in één keer door. Matone bereikt de bal nog maar net als eerste. Matone passt de bal met de wreef. Svojsík is nu in balbezit. Svojsík haalt uit met een fantastische trap. Mateo bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Nanquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanquan passt de bal met de wreef. Rubagotti rent richting de bal. Bagina verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Lê Phong geeft een hoge lob. Tabares kopt de bal weg. Klungelig pakt Grilo de bal. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Svojsík bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Svojsík is nu in balbezit. Svojsík schiet op doel. Mateo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Sampgloria 0:1

24e minuut.
Fraire met een sublieme pass. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan geeft een lange en hoge pass. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bremer passt de bal met de wreef. Nanquan is nu in balbezit. Nanquan probeert naar een medespeler te passen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nanquan onderschept slim de pass. Nanquan passt de bal in één keer door. Bagina rent richting de bal. Bagina schiet op doel. Nəzərov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - Sampgloria 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 33%, Sampgloria 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amanita - Sampgloria 1:1

57e minuut.
Matone bereikt de bal nog maar net als eerste. Matone passt de bal zonder na te denken. De Winter rent richting de bal. De Winter schiet op doel. Mateo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Sampgloria 1:2

60e minuut.
Mateo probeert naar een medespeler te passen. Bremer kopt de bal weg. Nanquan rent richting de bal. Nanquan probeert naar een medespeler te passen. Bagina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amanita - Sampgloria 2:2

63e minuut.
Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubagotti is nu in balbezit. Bagina onderschept slim de pass. Bagina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nanquan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanquan geeft een lange en hoge pass. Nəzərov bokst de bal weg.

64e minuut.
Radics heeft problemen om de bal te vangen. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay geeft een hoge lob. Bagina krijgt zijn hoofd ertegen. Nəzərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bagina passt de bal zonder na te denken. Şahinbay is nu in balbezit. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay onderschept slim de pass. Şahinbay haalt uit met een fantastische trap. Nəzərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Sampgloria 3:2

68e minuut.
Şahinbay met een sublieme pass. Radics geeft een lange en hoge pass. Grilo heeft problemen om de bal te vangen. Bagina rent richting de bal. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amanita - Sampgloria 4:2

74e minuut.
Fraire bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraire passt de bal zonder na te denken. Rubagotti rent richting de bal. Nanquan onderschept slim de pass. Nanquan schiet op doel. Nəzərov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tabares rent richting de bal. Tabares geeft een hoge lob. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbay is nu in balbezit. Şahinbay geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Madrigal geeft een hoge lob. Lê Phong geeft een lange en hoge pass. Svojsík probeert de bal aan de voet te houden. Madrigal geeft de bal voor. Bagina maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amanita 31%, Sampgloria 69%.
Amanita - Sampgloria 4:2