Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama Appiolatino S.P.Q.R.
peo 442 Tactiek 442 basso
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 62.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Mandemakers rent richting de bal. Mandemakers geeft een hoge lob. Albospino is nu in balbezit. Albospino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 1:0

15e minuut.
Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusztai verovert de bal door een tackle van achteren. Pusztai passt de bal zonder na te denken. Erutku is nu in balbezit. Erutku geeft de bal voor. Santin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Višnjevac speelt de bal door. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zięba de bal. Zięba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nisawi speelt de bal door. Erutku probeert naar een medespeler te passen. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette draait met de bal, schiet en ... Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 1:1

38e minuut.
Višnjevac met een snelle inworp. Erutku bereikt de bal nog maar net als eerste. Erutku geeft de bal voor. Daar is Soublette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soublette draait met de bal, schiet en ... Santin bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 1:2

39e minuut.
Avenia met een sublieme pass. Mandemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Statu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Statu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Thabet passt de bal met de wreef. Pusztai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder onderschept slim de pass. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 52%, Appiolatino S.P.Q.R. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 2:2

54e minuut.
Pusztai onderschept slim de pass. Dolder is nu in balbezit. Pusztai maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pusztai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pusztai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Dolder met een sublieme pass. Thabet is nu in balbezit. Thabet speelt de bal door. Dolder rent richting de bal. Dolder draait met de bal, schiet en ... Lollino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Simsoński is nu in balbezit. Simsoński passt de bal in één keer door. Avenia probeert naar een medespeler te passen. Albospino is nu in balbezit. Albospino schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zięba geeft een lange en hoge pass. Koczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap. Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 2:3

62e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet passt de bal in één keer door. Albospino rent richting de bal. Albospino draait met de bal, schiet en ... Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 3:3

70e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet geeft de bal voor. Albospino kopt de bal weg. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dolder verovert de bal door een tackle van achteren. Dolder speelt de bal door. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albospino schiet op doel. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 4:3

81e minuut.
Mandemakers rent richting de bal. Mandemakers passt de bal met de wreef. Dolder rent richting de bal. Dolder draait met de bal, schiet en ... Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 5:3

89e minuut.
Avenia met een sublieme pass. Mandemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandemakers met een sublieme pass. Dolder is nu in balbezit. Dolder schiet op doel. Lollino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albospino is nu in balbezit. Albospino draait met de bal, schiet en ... Lollino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 47%, Appiolatino S.P.Q.R. 53%.
blus salama - Appiolatino S.P.Q.R. 5:3