Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Caminata Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6312
Caminata ASD Sbordone League
pig_av Tactiek tikitaka4
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
8 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Quevedo geeft een lange en hoge pass. Bulhosa rent richting de bal. Bulhosa passt de bal in één keer door. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Gulinelli bokst de bal weg. Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pellacani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szulgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - ASD Sbordone League 0:1

17e minuut.
Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Fagas rent richting de bal. Doria maakt een afschuwelijke overtreding. Doria krijgt een gele kaart. Fagas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aymerich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fagas rent richting de bal. Aymerich rent richting de bal. Doria geeft de bal voor. Baudoni rent richting de bal. Baudoni schiet op doel. Barry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Metalli met een snelle inworp. Crescenzio geeft de bal voor. Farnese springt en kopt de bal. Barry probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caminata - ASD Sbordone League 1:1

43e minuut.
Farnese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fagas rent richting de bal. Di Luca Nieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Luca Nieri krijgt een gele kaart. Fagas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aymerich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 57%, ASD Sbordone League 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caminata - ASD Sbordone League 1:1

51e minuut.
Deptuch is nu in balbezit. Crescenzio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deptuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aymerich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fagas krijgt zijn hoofd ertegen. Gulinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - ASD Sbordone League 1:2

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baudoni stond buitenspel. Ottolina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baudoni. Quevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boski komt het veld opgelopen. Mantineo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Barry probeert naar een medespeler te passen. Boski kopt de bal weg. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caminata - ASD Sbordone League 1:3

65e minuut.
Schisano met een sublieme pass. Turri rent richting de bal. Turri geeft een hoge lob. Ottolina is nu in balbezit. Ottolina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chlebisz verovert de bal door een tackle van achteren. Boski onderschept slim de pass. Di Luca Nieri onderschept slim de pass. Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Galestro komt het veld opgelopen. Mantineo met de inworp. Pellacani is nu in balbezit. Pellacani geeft een hoge lob. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boski rent richting de bal. Boski schiet op doel. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Gulinelli met een sublieme pass. Bulhosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Boski de bal. Fagas is nu in balbezit. Fagas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ottolina heeft problemen om de bal te vangen. Metalli begaat een overtreding. Ottolina raakt geblesseerd tijdens het duel. Philippot komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chlebisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Budassi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Metalli rent richting de bal. Galestro begaat een overtreding. Galestro krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Galestro speelt de bal door. Budassi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Fagas de bal onder controle te krijgen. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala haalt uit met een fantastische trap. Barry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caminata 66%, ASD Sbordone League 34%.
Caminata - ASD Sbordone League 1:3