Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: Stamiano
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26056
Royal Flush arturino fc
Agghiaggiande Tactiek Torino 75 76
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Kacela kopt de bal weg. Faiolone met een sublieme pass. Bajon probeert naar een medespeler te passen. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum haalt uit met een fantastische trap. Urrechea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel geeft een lange en hoge pass. Calero speelt de bal door. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kacela kopt de bal weg. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon met een sublieme pass. Brum heeft problemen om de bal te vangen. Brum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bajon verovert de bal door een tackle van achteren. Bajon geeft een hoge lob. Cavallini kopt de bal weg. Brum rent richting de bal. Brum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Toraman is nu in balbezit. Toraman passt de bal met de wreef. Villalvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalvilla schiet op doel. Urrechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - arturino fc 0:1

24e minuut.
Faiolone is nu in balbezit. Faiolone geeft een hoge lob. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany haalt uit met een fantastische trap. Niskanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Flush - arturino fc 1:1

24e minuut.
Brum passt de bal in één keer door. Cavallini probeert naar een medespeler te passen. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum rent richting de bal. Brum schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Calero kopt de bal weg. Toraman probeert de bal aan de voet te houden. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Brum is nu in balbezit. Brum haalt uit met een fantastische trap. Urrechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - arturino fc 1:2

30e minuut.
Cavallini passt de bal met de wreef. Brum heeft problemen om de bal te vangen. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini geeft een hoge lob. Brum krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Villalvilla speelt de bal door. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero draait met de bal, schiet en ... Urrechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - arturino fc 1:3

36e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys speelt de bal door. Altküla heeft problemen om de bal te vangen. Altküla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Cavallini met een sublieme pass. Villalvilla probeert naar een medespeler te passen. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ryczel geeft de bal voor. Inworp. Villalvilla met een snelle inworp. Calero rent richting de bal. Calero draait met de bal, schiet en ... Urrechea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Brum de bal. Brum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - arturino fc 1:4

44e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Berdys rent richting de bal. Berdys speelt de bal door. Klungelig pakt Altküla de bal. Altküla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 66%, arturino fc 34%.
Royal Flush - arturino fc 1:4

50e minuut.
Zazzero probeert naar een medespeler te passen. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Altküla is nu in balbezit. Altküla haalt uit met een fantastische trap. Niskanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Buitenspel voor Malowany. Goede buitenspelval van de verdediging. Witczyk komt het veld opgelopen. Bajon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brum is nu in balbezit. Brum schiet op doel. Urrechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - arturino fc 1:5

60e minuut.
Bajon rent richting de bal. Bajon met een sublieme pass. Calero is nu in balbezit. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum schiet op doel. Urrechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Flush - arturino fc 1:6

65e minuut.
Bajon rent richting de bal. Montalcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon verovert de bal door een tackle van achteren. Bajon geeft een lange en hoge pass. Brum maakt een snoekduik en kopt de bal. Urrechea bokst de bal weg.

68e minuut.
Buitenspel voor Malowany. Goede buitenspelval van de verdediging. Guerinoni komt het veld opgelopen. Trčka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero speelt de bal door. Villalvilla speelt de bal door. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Montalcini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calero is nu in balbezit. Met opzet legt Montalcini zijn tegenspeler op de grond. Montalcini krijgt een gele kaart. Calero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavallini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guerinoni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kacela onderschept slim de pass. Villalvilla rent richting de bal. Villalvilla geeft een hoge lob. Calero rent richting de bal. Calero haalt uit met een fantastische trap. Urrechea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Flush 69%, arturino fc 31%.
Royal Flush - arturino fc 1:6