Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedavena Calcio Monterchiese
433MOD Tactiek vsfelix
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 63.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Pavelescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Balbuena rent richting de bal. Balbuena schiet op doel. Sidders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Pawluk met de inworp. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Rolim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baruffi kopt de bal weg. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Baruffi probeert naar een medespeler te passen. Perez Sáenz is nu in balbezit. Perez Sáenz met een sublieme pass. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Rolim passt de bal in één keer door. Baruffi geeft de bal voor. Klungelig pakt Pavelescu de bal. Pavelescu schiet op doel. Dănceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Balbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balbuena geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu bokst de bal weg.

33e minuut.
Millet rent richting de bal. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz speelt de bal door. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena draait met de bal, schiet en ... Dănceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ciavattini met een harde bal richting middenveld. Perez Sáenz kopt de bal weg. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim is nu in balbezit. Rolim schiet op doel. Dănceanu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pavelescu neemt de hoekschop. Dănceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Oprescu met een snelle inworp. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Şahin is nu in balbezit. Şahin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 57%, Monterchiese 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedavena Calcio - Monterchiese 0:0

51e minuut.
Gratkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pedavena Calcio - Monterchiese 0:1

61e minuut.
Inworp. Cristofaro komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sommese heeft problemen om de bal te vangen. Millet is nu in balbezit. Baruffi begaat een overtreding. Millet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Millet kan niet meer verder spelen. Gynning komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rolim passt de bal in één keer door. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giacomelli krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Dedikov kopt de bal weg. Şahin is nu in balbezit. Şahin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Castellana geeft een hoge lob. Inworp. Dedikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahin rent richting de bal. Şahin draait met de bal, schiet en ... Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedavena Calcio 48%, Monterchiese 52%.
Pedavena Calcio - Monterchiese 0:1