Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mola F.C. nondimeno
lino banfi Tactiek YTH NARR crn8
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
67.8 gemiddelde waardering 64.7
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Gurău passt de bal in één keer door. Peshev is nu in balbezit. Peshev met een sublieme pass. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - nondimeno 1:0

20e minuut.
Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peshev verovert de bal door een tackle van achteren. Peshev speelt de bal door. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Peshev passt de bal zonder na te denken. de Matos rent richting de bal. de Matos met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Abbruzzese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Pănican probeert naar een medespeler te passen. Peshev rent richting de bal. Peshev passt de bal zonder na te denken. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Piazza is nu in balbezit. Piazza passt de bal met de wreef. Tomuško rent richting de bal. Tomuško geeft een hoge lob. Spreafichi maakt een snoekduik en kopt de bal. Blerincă bokst de bal weg.

32e minuut.
Rejkowski is nu in balbezit. Nodari verovert de bal door een tackle van achteren. Nodari probeert naar een medespeler te passen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Abbruzzese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola F.C. 54%, nondimeno 46%.
Mola F.C. - nondimeno 1:0

51e minuut.
Verkoppen met een sublieme pass. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini met een sublieme pass. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ... Blerincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spreafichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Pisistrato kopt de bal weg. Altuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuna probeert naar een medespeler te passen. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nodari met een snelle inworp. Altuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuna passt de bal zonder na te denken. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Panchev rent richting de bal. Panchev geeft een lange en hoge pass. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft een lange en hoge pass. de Matos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Altuna passt de bal met de wreef. Nodari geeft een lange en hoge pass. Pisistrato kopt de bal weg. Peshev probeert naar een medespeler te passen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bəkirzadə met een sublieme pass. Daar is Ghilardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logara verovert de bal door een tackle van achteren. Logara geeft een hoge lob. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican met een sublieme pass. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Mikyska kopt de bal weg. Bəkirzadə is nu in balbezit. Rejkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejkowski draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola F.C. - nondimeno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola F.C. 57%, nondimeno 43%.
Mola F.C. - nondimeno 2:0